Ο Θάνος Μικρούτσικος με τη Ρίτα Αντωνοπούλου στο Ρυθμός Stage - iefimerida.gr

Ο Θάνος Μικρούτσικος με τη Ρίτα Αντωνοπούλου στο Ρυθμός Stage

Ο Θάνος Μικρούτσικος με τη Ρίτα Αντωνοπούλου στο Ρυθμός Stage
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη μουσική σκηνή του Ρυθμός Stage επιστρέφει ο Θάνος Μικρούτσικος μαζί με τη Ρίτα Αντωνοπούλου για να πλαισιώσουν μουσικά τα Σάββατα του Απρίλη σε έναν μοναδικό τρίωρο μαραθώνιο για φωνή και πιάνο

Ο Μικρούτσικος με το πιάνο του –προέκταση των χεριών και της καρδιάς του όπως γράφτηκε εύστοχα από σοβαρούς κριτικούς – είναι ιδανικός ερμηνευτής και όπως λέει ο ίδιος «μόνο με τη Ρίτα μπορώ να κάνω αυτή τη μουσική πράξη σήμερα, γιατί διαθέτει σπουδαία φωνή για μεγάλο φάσμα τραγουδιών,απίστευτη σκηνική παρουσία, αλλά και την απαραίτητη πειθαρχία που απαιτείται.»

Με ανανεωμένο πρόγραμμα, με τραγούδια απρόβλεπτα, με τραγούδια προβλέψιμα που παίζονται όμως με άλλο τρόπο, με τραγούδια του Θάνου αλλά και τραγούδια άλλων συνθετών που οι δυο καλλιτέχνες εκτιμούν θα κλείσει ο κύκλος αυτής της πορείας που εξέπληξε με την επιτυχία της και τον ίδιο τον συνθέτη ο οποίος δήλωσε γι΄ αυτό σε μια από τις τελευταίες συνεντεύξεις του.

Ρυθμός Stage (Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη)
Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος:12 € (με μπύρα ή κρασί)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ