Ποινή πέντε αγωνιστικών στον Κατίδη για τον ναζιστικό χαιρετισμό - iefimerida.gr

Ποινή πέντε αγωνιστικών στον Κατίδη για τον ναζιστικό χαιρετισμό

Ποινή πέντε αγωνιστικών στον Κατίδη για τον ναζιστικό χαιρετισμό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ επέβαλλε ποινή πέντε αγωνιστικών και τρεις μήνες απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα στον Γιώργο Κατίδη για τον ναζιστικό χαιρετισμό του στο ΑΕΚ-Βέροια, ενώ η Ενωση απαλλάχθηκε από κάθε ευθύνη.

Υπενθυμίζουμε πως ο 20χρονος μεσοεπιθετικός έχει τεθεί εκτός της ΑΕΚ έως το τέλος της χρονιάς, ενώ η ΕΠΟ τον έχει τιμωρήσει με δια βίου αποκλεισμό από τις εθνικές ομάδες.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Με την υπ΄αριθμ. 142/04.04.2013 απόφασή της απαλλάσσει την ΠΑΕ ΑΕΚ και κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο τον Γεώργιο Κατίδη, ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΕΚ. Επιβάλλει σ' αυτόν ποινή αποκλεισμού πέντε (5) αγωνιστικών, απαγόρευση εισόδου του στα γήπεδα για χρονικό διάστημα τριών (3) μηνών και χρηματική ποινή χιλίων (1.000) ευρώ (Αγώνας Super League ΑΕΚ-ΒΕΡΟΙΑ στις 16/3/2013)».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Βέροια ΕΠΟ Γιώργος Κατίδης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ