«Μέχρι τα 18 μου είχα ψυχολογικό και δεν μίλαγα», δηλώνει γνωστή Ελληνίδα κωμικός - iefimerida.gr

«Μέχρι τα 18 μου είχα ψυχολογικό και δεν μίλαγα», δηλώνει γνωστή Ελληνίδα κωμικός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την συγκλονιστική αποκάλυψη ότι δεν μίλαγε μέχρι και το 2ο έτος της δραματικής σχολής έκανε η Σοφία Βογιατζάκη. Η ίδια που έχει γίνει γνωστή για το γάργαρο γέλιο της.

«Μικρή ήθελα να γίνω χορεύτρια γιατί μέχρι τα 18 μου χρόνια δεν μίλαγα. Από ντροπή, ήμουν πολύ ντροπαλή. Η φωνή μου ήταν εγκλωβισμένη στο λαιμό. Δεν είπα ποτέ θεωρητικό μάθημα μέσα στην τάξη και όλοι μου οι καθηγητές με ήξεραν από τα γραπτά μου. Όταν μου έλεγαν να πω μάθημα προφορικό, έβαζα τα κλάματα, ντρεπόμουν πάρα πολύ και δεν μίλαγα».

Αυτό δήλωσε η ταλαντούχα ηθοποιός στο περιοδικό Λοιπόν. Προσθέτοντας πως «Όταν πήγα να δώσω εξετάσεις στη δραματική, μου έλεγαν να πάω σε ωτορινολαρυγγολόγο. Δεν είχα παθολογικό, ήταν ψυχολογικό. Μου είπαν ότι θα δουλέψουμε με ορθοφωνία και θα βγει η φωνή. Η μετάλλαξη συνέβη από το πρώτο στο δεύτερο έτος. Άλλος άνθρωπος. Γέλαγα κανονικά, δεν μίλαγα. Η φωνή ήταν μέσα σβησμένη».

Όσον αφορά αν της έχει μείνει κάποιο κατάλοιπο, η Βογιατζάκη με ειλικρίνεια δηλώνει: «Ακόμη και τώρα υπάρχουν στιγμές που αν με αφήσεις μέσα σε πάρα πολύ κόσμο, σε ένα μαγαζί γεμάτο, ακόμη και να διψάω τρελά, αν δεν έρθει ο σερβιτόρος να ζητήσω ένα ποτήρι νερό, θα πρέπει να με σκοτώσεις για να διασχίσω τον κόσμο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αφωνία Σοφία Βογιατζάκη Λοιπόν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ