Ασύλληπτο σχόλιο πρώην αναλύτριας της CIA για ενδεχόμενη επίθεση της Β. Κορέας - iefimerida.gr

Ασύλληπτο σχόλιο πρώην αναλύτριας της CIA για ενδεχόμενη επίθεση της Β. Κορέας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απίστευτο σχόλιο καθηγήτριας στο Πανεπιστήμιο της Κολούμπια και πρώην αναλύτριας της CIA ειδικευμένης σε θέματα που αφορούν τη Βόρεια Κορέα φιλοξένησε το περιοδικό Wired, με το οποίο δεν ξέρει κανείς αν πρέπει να γελάσει ή να απορήσει!

H Σου Μι Τέρι θεωρεί ότι το πιθανότερο αποτέλεσμα των εντάσεων που έχει πυροδοτήσει το τελευταίο διάστημα η Βόρεια Κορέα θα είναι κάποιο χαμηλού επιπέδου «τακτικής φύσεως». «Μην ανησυχείτε όμως», καθησυχάζει ευθέως η Σου, «αν συμβεί θα πρόκειται για σχετικά μικρό χτύπημα που δεν θα αφήσει πίσω του πολλούς νεκρούς»!

Ναι, ακριβώς αυτό: να μην ανησυχεί η ανθρωπότητα, διότι οι νεκροί δεν θα είναι και τόσοι πολλοί. Ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος αναβάλλεται για αργότερα.

«Ο Κιμ είναι αναγκασμένος να δείξει ότι έχει τα κότσια και να προβεί σε κάποια προβοκατόρικη ενέργεια για να αποδείξει ότι οι απειλές του δεν ήταν μάταιες», προσθέτει έτερος ειδικός στο Πανεπιστήμιο Εθνικής Άμυνας της Σεούλ.

Τώρα, μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ