Εκθαμβωτική η Τζέσικα Άλμπα με μπικίνι σε διακοπές στο St. Barths [εικόνες] - iefimerida.gr

Εκθαμβωτική η Τζέσικα Άλμπα με μπικίνι σε διακοπές στο St. Barths [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διάλειμμα από τις κινηματογραφικές και συγγραφικές υποχρεώσεις της έκανε η 31χρονη Τζέσικα Άλμπα που βρέθηκε με τον άντρα της (και μια αρμαθιά καυτά μπικίνι) στις παραλίες του St. Barths.

Στην καλύτερη σωματική κατάσταση από την εποχή που πρωτοέγινε διάσημη βρίσκεται ξανά η -μητέρα δυο παιδιών- Τζέσικα Άλμπα.

Όπως άλλωστε απέδειξε στα πλαίσια των άκρως χαλαρωτικών διακοπών οπου έκανε στο St. Barths μαζί με τον σύζυγό της, Κάς Γουόρεν.

Η Μεξικανικής καταγωγής σταρ είχε μια πολύ γεμάτη χρονιά καθώς φέτος πρωταγωνιστεί σε δυο blockbuster σίκουελ, τα Sin City-Α Dame to Kill For και Machete Kills.

Ενώ ταυτόχρονα προμοτάρει το βιβλίο υγιεινής διατροφής που έγραψε, με τίτλο The Honest Life, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή της διάσημης New York Times Bestseller list.

Το συγκεκριμένο βιβλίο αποτελεί το τελευταίο project της εταιρίας The Honest Company που ίδρυσε το 2012 και η οποία πουλάει προϊόντα για παιδιά που είναι φιλικά προς το περιβάλλον και ασφαλή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ