Βίντεο από τις φυλακές Τρικάλων -Οταν ο Βλαστός δεν κατάφερε να ανέβει στο ελικόπτερο - iefimerida.gr

Βίντεο από τις φυλακές Τρικάλων -Οταν ο Βλαστός δεν κατάφερε να ανέβει στο ελικόπτερο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκλονιστικές εικόνες από την απόπειρα απόδρασης του βαρυποινίτη Παναγιώτη Βλαστού από τις φυλακές Τρικάλων. Στο βίντεο που ακολουθεί καταγράφεται λεπτό προς λεπτό η κινηματογραφική απόπειρα απόδρασης του Βλαστού, ο οποίος βρίσκεται σκαρφαλωμένος στην ανεμόσκαλα του ελικοπτέρου αλλά το συρματόπλεγμα που ήταν τοποθετημένο πάνω από το προαύλιο, δεν του επέτρεψε να αποδράσει, αφού αντί να ανέβει στο ελικόπτερο έπεσε στο κενό από μεγάλο ύψος και τραυματίστηκε.

Στο βίντεο που δημοσίευσε το nocomments.gr φαίνονται οι κρατούμενοι στο προαύλιο των φυλακών, αλλά και ο Παναγιώτης Βλαστός ο οποίος περιμένει να φανεί το ελικόπτερο. Μάλιστα μόλις αυτό εμφανίζεται, οι κρατούμενοι τρέχουν προς το εσωτερικό της φυλακής.

Ο Παναγιώτης Βλαστός σηκώνει το χέρι του και κάνει νόημα στους συνεργάτες του μέσα στο ελικόπτερο να του πετάξουν τη σκάλα. Το ελικόπτερο κατεβαίνει χαμηλά και η ανεμόσκαλα πέφτει προς το προαύλιο. Δεν μπορεί να ανέβει, προσπαθεί και δεύτερη φορά, αλλά τελικά πέφτει στο κενό. Αμέσως συγκρατούμενοι τρέχουν από πάνω του. Τρεις από αυτούς τον παίρνουν στα χέρια και τον μεταφέρουν στο εσωτερικό των φυλακών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ