«Εχω κάνει απόπειρα αυτοκτονίας παρότι είχα χρήματα και επιτυχία», δηλώνει ο σεναριογράφος του «Δύο Ξένοι» - iefimerida.gr

«Εχω κάνει απόπειρα αυτοκτονίας παρότι είχα χρήματα και επιτυχία», δηλώνει ο σεναριογράφος του «Δύο Ξένοι»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αφοπλιστικά ειλικρινής ήταν ο Δημήτρης Αποστόλου σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη. Εκεί που μίλησε για τον Νίκο Σεργιανόπουλο, την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε και τη... μήτρα του.

«Εχω κάνει απόπειρα και δεν έχω κανένα πρόβλημα να το ομολογήσω. Και μάλιστα τότε που ήμουν στα χάι μου, το 1997. Είχα χρήματα, επιτυχία και αναγνωρισιμότητα. Η κατάθλιψη προέκυψε από παιδικά βιώματα». Αυτό δήλωσε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή ο ταλαντούχος σεναριογράφος (μαζί με τον Αλέξανδρο Ρήγα) των «Δύο Ξένοι» και «Οι στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη».

Στο πλαίσιο της ίδιας συνέντευξης ο Δημήτρης Αποστόλου μίλησε για το πότε πέθανε πραγματικά ο Νίκος Σεργιανόπουλος και το τι αισθάνθηκε όταν η γυναίκα του, Μάγδα Πένσου ήταν έγκυος με το πρώτο παιδί τους (σ.σ. τον Νοέμβριο περιμένουν το δεύτερο) «Είχα πόνους μήτρας. Τις τελευταίες μέρες της εγκυμοσύνης της Μάγδας, άνοιγε η μήτρα μου. Μιλώντας με το γιατρό, μου είπε πως υπάρχει σαν χαρακτηριστικό ανδρών, πολύ σπάνια αλλά υπάρχει, οι οποίοι σωματοποιούν τόσο πολύ το φαινόμενο, που αρχίζουν κι έχουν συσπάσεις».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ