Η Apple ξεκινά την παραγωγή του φθηνού iPhone και του διαδόχου του iPhone 5; - iefimerida.gr

Η Apple ξεκινά την παραγωγή του φθηνού iPhone και του διαδόχου του iPhone 5;

Η Apple ξεκινά την παραγωγή του φθηνού iPhone και του διαδόχου του iPhone 5:
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φουντώνουν οι φήμες ότι η Apple θα ρίξει στην αγορά το καλοκαίρι τον διάδοχο του iPhone 5, ενώ την ίδια ώρα διαρρέουν πηγές για τα χαρακτηριστικά του νέου φθηνού μοντέλου που αναμένεται να κατασκευάσει η αμερικανική εταιρεία.

Σύμφωνα με ανώνυμες πηγές που επικαλείται η Wall Street Journal η Apple σχεδιάζει εντός του δεύτερου τριμήνου του 2013 να ξεκινήσει την παραγωγή του διαδόχου του iPhone 5, προκειμένου να το ρίξει στην αγορά το καλοκαίρι.

Οσον αφορά τα χαρακτηριστικά του, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το νέο μοντέλο της Apple δεν θα διαφέρει ουσιαστικά σε μέγεθος και σχήμα από το προηγούμενο. Πιθανότατα θα έχει αναβαθμισμένο επεξεργαστή και κάμερα, κάτι την πάγια τακτική της αμερικανικής εταιρείας.

Μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2013, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα κυκλοφορήσει και το φθηνό iPhone. Σύμφωνα με τις έως τώρα διαρροές αυτό θα διαθέτει οθόνη τεσσάρων ιντσών και θα διατίθεται σε περισσότερες χρωματικές επιλογές -πέραν του λευκού και του μαύρου- από το γνωστό σε όλους iPhone.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ