H Ρούμπι του Μπερλουσκόνι έσπασε τη σιωπή της: Οι δημοσιογράφοι με βίασαν - iefimerida.gr

H Ρούμπι του Μπερλουσκόνι έσπασε τη σιωπή της: Οι δημοσιογράφοι με βίασαν

H Ρούμπι του Μπερλουσκόνι έσπασε τη σιωπή της: Με βίασαν οι δημοσιογράφοι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για πρώτη φορά από τη στιγμή που ξέσπασε το σκάνδαλο Ρούμπι Gate -πριν από δυο χρόνια- η «πέτρα του σκανδάλου» έσπασε τη σιωπή της ρίχνοντας βέλη τόσο προς τους δημοσιογράφους όσο και προς τους δικαστές που χειρίζονται την υπόθεση.

Η Ρούμπι στάθηκε έξω από το δικαστήριο του Μιλάνου, διάβασε βιαστικά στους δημοσιογράφους μια ανακοίνωση και έφυγε τρέχοντας.

«Οι δημοσιογράφοι με βίασαν δίνοντας στη δημοσιότητα καταγεγραμμένες συνομιλίες. Τα ίδια αυτά πρόσωπα παραποιώντας την αλήθεια με μετέτρεψαν σε κάτι που δεν είμαι: Μια πόρνη. Για δύο χρόνια έμεινα μακριά για χάρη της αγάπης των ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα μου, οι οποίοι με βοηθούν να επανακτήσω την ελευθερία που μου αποσπάστηκε. Κοινός στόχος του Τύπου ήταν να επιτεθούν στους ανθρώπους που με βοήθησαν. Πίστευα ότι το δικαστήριο του Μιλάνου θα ήθελε να με ακούσει, να μάθει τη δική μου αλήθεια. Επειτα από δύο χρόνια λοιπόν, αποφάσισα να σπάσω τη σιωπή μου» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ρούμπι στη δήλωσή της.

Στη συνέχεια περιέγραψε ένα θλιβερό περιστατικό που συνέβη όταν μια άγνωστη απευθυνόμενη στην κόρη της της είπε περιφρονητικά: «Aς ελπίσουμε να μη γίνει σαν τη μητέρα της».

«Δεν θεωρώ σωστό ότι κανείς δε θέλει να με ακούσει. Κανείς δεν ενδιαφέρεται να ακούσει τη δική μου άποψη» πρόσθεσε η Ρούμπι και κατέληξε ζητώντας συγνώμη και από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι: «Είμαι σίγουρη ότι θα μου έδειχνε σεβασμό και θα ήταν διατεθειμένος να με βοηθήσει ακόμα κι αν έλεγα την αλήθεια. Ηθελα να είμαι διαφορετική. Ηθελα να έχω μια άλλη ζωή και αυτό το πληρώνω τώρα», είπε κι έφυγε τρέχοντας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ