UnSound festival στη Νέα Υόρκη - iefimerida.gr

UnSound festival στη Νέα Υόρκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι ένα από τα πιο πειραματικά και εκκεντρικά μουσικά φεστιβάλ του πλανήτη. Το UnSound festival στη Νέα Υόρκη, έκανε πέρσι την παρθενική του εμφάνιση και κέρδισε τις εντυπώσεις και τώρα επιστρέφει πιο ανατρεπτικό από ποτέ.
Από την 1η μέχρι και τις 10 Απριλίου, οι δρόμοι, τα πάρκα, τα clubs και οι συναυλιακοί χώροι του Μεγάλου Μήλου, θα γεμίσουν ξανά με τις εναλλακτικές «περίεργες» μουσικές του UnSound festival. Το φετινό φεστιβάλ θα γίνει ξανά σε συνεργασία με το Πολωνικό Πολιτιστικό Ισντιτούτο της Νέας Υόρκης και το Ινστιτούτο Γκαίτε και μας υπόσχεται τα καλύτερα από την avant garde μουσική σκηνή όλης της Ευρώπης (και ειδικά της Ανατολικής Ευρώπης και των Σκανδιναβικών χωρών) αλλά και της Αμερικής. Στις 10 μέρες του φεστιβάλ οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να ακολουθήσουν μουσικούς όπως οι : Anna Zarandy, Appleblim, Carlos Giffoni, Kink, Kode9, Eleven Tigers, Dorian Concept και πολλούς άλλους ενώ highlights θεωρούνται οι εμφανίσεις της συμφωνικής ορχήστρας της Κρακοβίας που θα ερμηνεύσει έργα των Penderecki και Steve Reich και Gorecki, αλλά και η πρώτη παγκόσμια παρουσίαση του multimedia «Music For The Solaris» των Ben Frost και Daniel Bjarnason με την συμμετοχή των Brian Eno Nick Robertson. Αναλυτικά το πρόγραμμα του φεστιβάλ εδώ. Και σε περίπτωση που το νεοϋορκέζικο UnSound σας πέφτει λίγο μακριά, να ξέρετε ότι το ίδιο φεστιβάλ γίνεται κάθε Οκτώβριο στην Κρακοβία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ