Game of Thrones: Η σειρά που κατέστησε την απεικόνιση του ωμού σεξ θεσμό [βίντεο] - iefimerida.gr

Game of Thrones: Η σειρά που κατέστησε την απεικόνιση του ωμού σεξ θεσμό [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καμία άλλη τηλεοπτική σειρά προορισμένη για μαζική θέαση δεν περιείχε τόσο πολύ και τόσο ωμό σεξ, σε explicit σκηνές που αγγίζουν τα όρια του hardcore πορνό...

Όπως επίσης ποτέ ξανά στην ιστορία του διαμοιρασμού αρχείων μέσω πρωτοκόλλου bit-torrent δεν υπήρξε ένα torrent, με τόσα πολλά άτομα να το μοιράζονται ταυτόχρονα, όσο στην περίπτωση του Game of Thrones.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, οι συνολικές λήψεις έφτασαν το ένα εκατομμύριο σε λιγότερο από μια μέρα με 160.000 χρήστες να το μοιράζονται ταυτόχρονα.

Ήταν βέβαια φυσικό η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της 3ης σεζόν της σειράς να δημιουργήσει τόσο μεγάλη δραστηριότητα στις διάφορες ιστοσελίδες διαμοιρασμού, αλλά τα συγκεκριμένα νούμερα ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και έσπασαν όλα τα ρεκόρ. Εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες κατέβασαν ένα αντίγραφο του νέου επεισοδίου σπάζοντας το ρεκόρ διακίνησης.

Ακολουθεί ένα άτυπο top-7 των πιο γραφικών σεξουαλικών σκηνών της σειράς.

Τα βίντεο είναι ακατάλληλα για ανηλίκους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ