Σοκ: Άγνωστος σκότωσε τον θρυλικό σκύλο Μπεν του ΣΔΟΕ – Τον τάισε μπιφτέκι με γυαλιά - iefimerida.gr

Σοκ: Άγνωστος σκότωσε τον θρυλικό σκύλο Μπεν του ΣΔΟΕ – Τον τάισε μπιφτέκι με γυαλιά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλγεινές εντυπώσεις προκαλεί η είδηση πως άγνωστος σκότωσε τον Μπεν, τον ανιχνευτή σκύλο του ΣΔΟΕ Δυτικής Ελλάδας, πετώντας του ένα μπιφτέκια γεμάτο με γυαλιά.

Ο γερμανικός ποιμενικός πέθανε αργά και βασανιστικά . Οι ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι των Σωμάτων Δίωξης Εγκλήματος είναι πανέξυπνα σκυλιά και ικανότητα, που φημίζονται για τις στενές σχέσεις που αναπτύσσουν με τους ανθρώπους αλλά και για την αλάνθαστη μύτη τους. Σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευμα του Βήματος, η μηνιαία δαπάνη για κάθε σκύλο ανέρχεται μόλις στα 270 ευρώ, αλλά αν συμπεριληφθούν τα έξοδα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψής τους (αφού για ιατρικές εξετάσεις, εμβόλια, τραυματισμούς κτλ.) καθώς και το κόστος της μεταφοράς τους (αυτοκίνητα, καύσιμα, κτλ), το ετήσιο κονδύλι ξεπερνά τα 221.000 ευρώ. Τα έξοδα είναι μηδαμινά, αν αναλογιστεί κάποιος ότι οι εκπαιδευμένοι αυτοί σκύλοι μπορούν να φέρουν εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία του κράτους, εντοπίζοντας εμπόρους ναρκωτικών, λαθρεμπόρους και φοροφυγάδες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ