Νέο σκάνδαλο για την κυβέρνηση Ολάντ- Ο οικονομικός του σύμβουλος έχει offshore στα Νησιά Κέυμαν - iefimerida.gr

Νέο σκάνδαλο για την κυβέρνηση Ολάντ- Ο οικονομικός του σύμβουλος έχει offshore στα Νησιά Κέυμαν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την υπόθεση Καϊζάκ, η Le Monde υποστηρίζει τώρα ότι ο επικεφαλής επί των οικονομικών της προεκλογικής εκστρατείας του Ολάντ, ο Ζαν-Ζακ Οζιέρ, συμμετέχει σε δύο off shore εταιρείες στα νησιά Κέιμαν.

Η γαλλική εφημερίδα ανέφερε ότι ο Ζαν-Ζακ Οζιέρ, ο οποίος ήταν υπεύθυνος οικονομικών για την προεκλογική εκστρατεία του Ολάντ πέρυσι είναι μέτοχος σε δύο υπεράκτιες εταιρείες στα Κέιμαν.

Ο Οζιέρ εμπλέκεται στις off shore μέσω της εταιρείας του Eurane. Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο ίδιος επιβεβαίωσε την έμμεση συμμετοχή του μέσω της Eurane, τόνισε ότι δεν έχει άμεση σύνδεση αλλά ούτε και λογαριασμούς στα Κέιμαν και υπογράμμισε πως όλα έχουν γίνει νόμιμα.

Το ζήτημα πάντως έρχεται να προστεθεί στο ήδη βαρύ κλίμα σε βάρος του Ολάντ εξαιτίας της υπόθεσης Καϊζάκ Και την ομολογία του πρώην υπουργού Προϋπολογισμού πως ψευδόταν όταν έλεγε ότι δεν είχε λογαριασμούς στην Ελβετία και για την εντιμότητα του οποίου ορκίζονταν τα μέλη της κυβέρνησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ