Ξεκινούν οι μετεγγραφές των φοιτητών στα πανεπιστήμια - iefimerida.gr

Ξεκινούν οι μετεγγραφές των φοιτητών στα πανεπιστήμια

Ξεκινούν οι μετεγγραφές των φοιτητών στα πανεπιστήμια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από την επόμενη εβδομάδα οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές που επιθυμούν να μετεγγραφούν σε άλλο πανεπιστήμιο θα πρέπει να καταθέσουν την ειδική αίτηση. Μετεγγραφή δικαιούνται όσοι πληρούν τα κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια που όρισε το υπουργείο Παιδείας.

Οι λεπτομέρειες και η διαδικασία της κατάθεσης των σχετικών αιτήσεων αναμένεται να ανακοινωθούν από το υπουργείο Παιδείας και θα δοθούν στη δημοσιότητα η υπουργική απόφαση και η σχετική εγκύκλιος για τις μετεγγραφές των φοιτητών από ΑΕΙ σε ΑΕΙ με βάση και τον νέο ακαδημαϊκό χάρτη.

Δικαίωμα μετεγγραφής με τις νέες αυτές διατάξεις έχουν μόνο οι εφετινοί εισαχθέντες σε ιδρύματα της ανώτατης εκπαίδευσης της χώρας (ακαδημαϊκό έτος 2011/2012) ή και εκείνοι που εισήχθησαν σε ένα τμήμα και τελικά δεν εγγράφηκαν στα προγράμματά του για οικονομικούς λόγους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ