H σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου περιγράφει επίθεση στα Εξάρχεια με μολότωφ - iefimerida.gr

H σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου περιγράφει επίθεση στα Εξάρχεια με μολότωφ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πιο εφιαλτική νύχτα της ζωής της βίωσε τα ξημερώματα της Κυριακής η παγκοσμίου φήμης Ελληνίδα σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου, η οποία έγινε μάρτυρας τρομοκρατικής επίθεσης έξω από την πόρτα του σπιτιού της στα Εξάρχεια.

«Ομάδα νεαρών ηλικίας από 18 έως 23 ετών είχε διακόψει την πορεία ενός πολυτελούς αυτοκινήτου και απειλούσε να κάψει ζωντανό τον οδηγό, του σε περίπτωση που εκείνος δεν έβγαινε έξω.

Του φώναζαν δυνατά: Ο κόσμος πεινάει, και εσύ κυκλοφορείς με Mercedes; Βγες έξω, διαφορετικά θα σε κάψουμε ζωντανό!

Ο άνθρωπος τα είχε χαμένα, δεν ήξερε τι να κάνει. Οι απειλές και οι φωνές αναστάτωσαν τη γειτονιά. Μου έκανε μάλιστα τρομερή εντύπωση πως κανένας, από τον φόβο του, δεν κατέβηκε να δει τι γίνεται.

Μόλις ο οδηγός εγκατέλειψε το αυτοκίνητο, εκείνοι πέταξαν μέσα μια μολότοφ. Το αυτοκίνητο τυλίχτηκε αμέσως στις φλόγες και στους πυκνούς καπνούς, ενώ ο θόρυβος της έκρηξης ήταν εκκωφαντικός. Φεύγοντας πήραν μαζί και το κινητό του τηλέφωνο προκειμένου να μην ειδοποιήσει άμεσα την αστυνομία, που είχα βέβαια προλάβει να ενημερώσω εγώ, καθώς και την Πυροσβεστική. Μέσα σε λίγα λεπτά αστυνομικοί και πυροσβέστες κατάφεραν και έσβησαν τη φωτιά, οι φλόγες της οποίας έφτασαν μέχρι τα μπαλκόνια μας.

Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα γύρω μας, και εμείς να μένουμε αμέτοχοι από φόβο. Ο άνθρωπος τα είχε χάσει τόσο πολύ που όταν του έδωσα το τηλέφωνό μου να καλέσει τους δικούς του, δεν θυμόταν ούτε έναν αριθμό», αφηγείται στην εφημερίδα Espresso.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ