Οι φήμες είναι αληθινές - Ο γάμος του Γουίλ Σμιθ είναι ορθάνοιχτος σε τρίτους - iefimerida.gr

Οι φήμες είναι αληθινές - Ο γάμος του Γουίλ Σμιθ είναι ορθάνοιχτος σε τρίτους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις φήμες για το πόσο... αντισυμβατικός είναι ο γάμος του Γουίλ Σμιθ επιβεβαίωσε η σύζυγός του, Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ στα πλαίσια συνέντευξης που έδωσε στην Huffington Post.

«'Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις, αρκεί να μπορείς να κοιτάξεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη το επόμενο πρωί και να είσαι ΟΚ'. Αυτό έλεγα πάντα στον Γουίλ. Γιατί, στο τέλος της ημέρας, είναι άντρας. Είμαι εδώ ως η σύντροφός του, αλλά εκείνος πρέπει να αποφασίσει ποιος θέλει να είναι. Και αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να κάνω εγώ για αυτόν. Ούτε εκείνος για μένα». Αυτό δήλωσε η 41χρονη σταρ που είναι παντρεμένη με τον Σμιθ εδώ και 16 χρόνια. Κάτι που στο Χόλιγουντ αποτελεί αιωνιότητα.

Προσθέτοντας «Δεν είναι εύκολο να είσαι παντρεμένος. Θεωρώ ότι πρέπει να σκέφτεσαι τον θεσμό ως ένα συνεταιρισμό δια βίου. Ο Γουίλ είναι ο καλύτερός μου φίλος. Με έχει στηρίξει σε πολύ δύσκολες στιγμές».

Ουσιαστικά, με την συνέντευξη αυτή, η Πίνκετ επιβεβαιώνει τις φήμες για ανοιχτό γάμο που ξεκίνησαν όταν το 2008 ο Σμιθ δήλωσε ότι θα ήταν ΟΚ να πάει η γυναίκα του με άλλον άντρα, αν αισθανόταν ότι το είχε ανάγκη.

Ενώ δεν είναι τυχαίο ότι ο Σμιθ έχει δηλώσει για εκείνη «Είναι σκληροπυρηνική. Δεν αφήνει να την αγγίξουν τα βάρη και τα άγχη της ζωής. Μπορεί να αντέξει τα πάντα. Και την αγαπώ για αυτό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ