Απίστευτος θαλάσσιος λέοντας – χορευτής «τα σπάει» με ντίσκο [βίντεο] - iefimerida.gr

Απίστευτος θαλάσσιος λέοντας – χορευτής «τα σπάει» με ντίσκο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ρόναν, ο εντυπωσιακός θαλάσσιος λέοντας που φιλοξενείται στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια δεν είναι άλλο ένα χαριτωμένο ζωάκι που χορεύει για να ικανοποιήσει τους θεατές του, αλλά μια σπουδαία επιστημονική ανακάλυψη.

Οπως αναφέρουν οι ερευνητές του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια πρόκειται για το πρώτο θηλαστικό, εκτός του ανθρώπου, που καταλαβαίνει το ρυθμό της μουσικής και μπορεί να τον αναγνωρίζει και, βασικό για τους σπουδαίους χορευτές, να μην τον χάνει ποτέ.

Τα περισσότερα ζώα που χορεύουν παρά τις εντυπωσιακές τους κινήσεις δεν λικνίζονται με βάση το ρυθμό, το περίφημο beat που λένε και οι δάσκαλοι, αλλά ο Ρόναν είναι πραγματικός άρχοντας.

Μάλιστα, οι επιστήμονες που εργάστηκαν μαζί του αναφέρουν ότι τον εκπαίδευσαν με έναν μετρονόμο για να μάθει να κρατάει το ρυθμό και εν συνεχεία τον «ξαμόλησαν» σε funky και disco μελωδίες.

Μέχρι πρότινος υπήρχε η θεωρία ότι μόνο τα πουλιά (κυρίως οι παπαγάλοι) και οι άνθρωποι είχαν αυτή την ικανότητα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ