Αγριο έγκλημα στην Κυψέλη - Βρέθηκε πτώμα γυναίκας σε προχωρημένη σήψη - iefimerida.gr

Αγριο έγκλημα στην Κυψέλη - Βρέθηκε πτώμα γυναίκας σε προχωρημένη σήψη

Αγριο έγκλημα στην Κυψέλη - Πτώμα γυναίκας σε σήψη - Ηταν φιμωμένη με μονωτική
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο έγκλημα βρέθηκε ένας άνδρας το πρωί της Πέμπτης όταν μην μπορώντας να την εντοπίσει στο τηλέφωνο, επισκέφθηκε τη μητέρα του στο σπίτι της, όπου τη βρήκε νεκρή, δεμένη και φιμωμένη, σε προχωρημένη σήψη.

Ο γιος της 69χρονης, σύμφωνα με το Newsit καλούσε την μητέρα του στο τηλέφωνο, αλλά δεν μπορούσε να την εντοπίσει. Οταν ανησύχησε πήγε στο διαμέρισμά της στην Κυψέλη για να δει τι συμβαίνει. Μόλις άνοιξε την πόρτα την είδε να κείτεται νεκρή στο πάτωμα της κουζίνας δεμένη και φιμωμένη με κολλητικές ταινίες, σε προχωρημένη σήψη.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής κάνουν λόγο για εγκληματική ενέργεια και περιμένουν τα αποτελέσματα της νεκροτομής, από τον ιατροδικαστή. Ο θάνατο της άτυχης 69χρονης εικάζεται ότι προήλθε από ασφυξία.

Ιχνη διάρρηξης στην πόρτα του διαμερίσματος δεν υπάρχουν κι έτσι πιθανολογείται ότι η άτυχη γυναίκα άνοιξε μόνη της στους δολοφόνους της. Πιθανό θεωρείται το κίνητρο της ληστείας, καθώς το διαμέρισμα είναι αναστατωμένο.

Ανδρες της σήμανσης εξερεύνησαν το διαμέρισμα για τον εντοπισμό αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού των δραστών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ