Ομόφωνη καταδίκη του Χρήστου Παππά, που ούρησε έξω από το Mega, από την επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής - iefimerida.gr

Ομόφωνη καταδίκη του Χρήστου Παππά, που ούρησε έξω από το Mega, από την επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής

Ομόφωνη καταδίκη του Χρήστου Παπά που ούρησε έξω από το Mega
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρνήθηκε να παρουσιαστεί ο Χρήστος Παππάς της Χρυσής Αυγής στην επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής για να δώσει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του έξω από το Mega (είχε ουρήσει στην πόρτα του τηλεοπτικού σταθμού) και έτσι η επιτροπή, αφού καταδίκασε την κίνηση αυτή, αποφάσισε να καταγγείλει τη στάση του βουλευτή.

Συγκεκριμένα η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής κατά τη διάρκεια της κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίασής της την Τετάρτη, καταδίκασε ομόφωνα τη συμπεριφορά του βουλευτή, ενώ μετά την άρνηση του Χρήστου Παππά να προσέλθει σε αυτή για να δώσει εξηγήσεις (λέγοντας ότι δίνει λόγο μόνο στη Δικαιοσύνη και το λαό) αποφάσισε να καταγγείλει τη στάση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής και αναμένεται να αποστείλει, δια επιστολής, την απόφασή της στον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ