Κάηκε το διαμέρισμα που έκαναν δώρο στον Ντεπαρντιέ στην Τσετσενία [εικόνα&βίντεο] - iefimerida.gr

Κάηκε το διαμέρισμα που έκαναν δώρο στον Ντεπαρντιέ στην Τσετσενία [εικόνα&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ξινό» φαίνεται πως βγαίνει στον Ζεράρ Ντεπαρντιέ το φλερτ με τη Ρωσία, καθώς η τεράστια πυρκαγιά που ξέσπασε σε ουρανοξύστη της πρωτεύουσας της Τσετσενίας, Γκρόζνι, φέρεται να έκανε παρανάλωμα του πυρός το διαμέρισμα που του χάρισε ο πρόεδρος Ραμζάν Καντίροφ.

Η φωτιά ξέσπασε στον ουρανοξύστη το απόγευμα της Τετάρτης, οι πυροσβέστες απομάκρυναν άμεσα δεκάδες ανθρώπους, ενώ με βάση τα μέσα ενημέρωσης της χώρας το κτίριο έχει 35 ορόφους - με άλλους να κάνουν λόγο για 37.

Το ρωσικό πρακτορείο Ιτάρ-Τας μεταδίδει ότι στο κτίριο αυτό βρίσκεται και το διαμέρισμα που προσέφερε πρόσφατα ως δώρο στον Γάλλο ηθοποιό ο πρόεδρος της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ.

Ο ουρανοξύστης αποτελεί τμήμα του συγκροτήματος Γκρόζνι-Σίτι που κατασκευάστηκε τα τελευταία χρόνια με χρήματα που παραχώρησε η Μόσχα για την ανοικοδόμηση της Τσετσενίας.

Κάηκε το διαμέρισμα που έκαναν δώρο στον Ντεπαρντιέ στην Τσετσενία [εικόνα&βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ