Ρεκόρ... πειρατείας για το νέο επεισόδιο του Game of Thrones - iefimerida.gr

Ρεκόρ... πειρατείας για το νέο επεισόδιο του Game of Thrones

Ρεκόρ... πειρατείας για το νέο επεισόδιο του Game of Thrones
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκατομμύρια τηλεθεατές περίμεναν με ανυπομονησία μπροστά από τις τηλεοράσεις τους για το πρώτο επεισόδιο του τρίτου κύκλου της σειράς Game of Thrones, που έκανε πρεμιέρα την Κυριακή στο κανάλι HBO.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, το νέο επεισόδιο παρακολούθησαν περίπου 4,4 εκατομμύρια τηλεθεατές, αλλά αυτό που δεν περίμεναν οι υπεύθυνοι της σειράς ήταν το ενδιαφέρον των χρηστών του Ίντερνετ.

Όπως υπολογίζεται, περισσότεροι από 320.000 χρήστες αναζήτησαν στα torrents προκειμένου να το δουν ολόκληρο ή τμηματικά. Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε ένα επεισόδιο του «Heroes» του NBC με 145.000 «αναζητήσεις».

Από την πλευρά του πάντως, ο διευθυντής προγράμματος του HBO Μάικλ Λομπάρντο δεν προβληματίζεται ιδιαίτερα με την εξέλιξη αυτή, υποστηρίζοντας πως «η πειρατεία είναι κάτι που πάει χέρι-χέρι με μια εξαιρετικά επιτυχημένη σειρά σε συνδρομητικό κανάλι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ