Reuters: Στην Κύπρο κόβουν τους μισθούς, αλλά Αναστασιάδης και Ομήρου θα ταξιδεύουν business class - iefimerida.gr

Reuters: Στην Κύπρο κόβουν τους μισθούς, αλλά Αναστασιάδης και Ομήρου θα ταξιδεύουν business class

Reuters: Στην Κύπρο κόβουν τους μισθούς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η οικονομική κρίση στην Κύπρο η οποία έφερε το «κούρεμα» των καταθέσεων, έφερε και πολλές περικοπές στα προνομία που απολάμβαναν οι Κύπριοι αξιωματούχοι άλλα όχι και στη θέση business class στην οποία θα μπορούν να πετούν ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και ο πρόεδρος της Βουλής Γιαννάκης Ομήρου, οι οποίοι είναι οι μόνοι κρατικοί αξιωματούχοι στους οποίους διατηρείται το εν λόγω προνόμιο σύμφωνα με το Reuters.

Η απαγόρευση στους αξιωματούχους να ταξιδεύουν σε θέση business class για πτήσεις που δεν είναι υπερατλαντικές, περιλαμβάνεται στους όρους του κυπριακού μνημονίου και θα ισχύει για όλους τους κυβερνητικούς αξιωματούχους εκτός από τον κ. Αναστασιάδη και τον κ. Ομήρου, ενώ παράλληλα μπαίνει «μαχαίρι» και σε άλλα προνόμια των ανώτατων κυβερνητικών αξιωματούχων όπως το δικαίωμα να αγοράζουν αφορολόγητα αυτοκίνητα, ενώ θα υπάρξει και πάγωμα στους μισθούς όλων των κρατικών λειτουργών και των βουλευτών μέχρι το 2016, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το κυπριακό Μνημόνιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ