Απίστευτο: Από την TV έμαθαν την καρατόμηση τους - iefimerida.gr

Απίστευτο: Από την TV έμαθαν την καρατόμηση τους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από την τηλεόραση και τα ραδιόφωνα πληροφορήθηκαν οι περισσότεροι υφυπουργοί που κόπηκαν στον ανασχηματισμό την καρατόμηση τους. Το πρωθυπουργικό επιτελείο που είχε την υποχρέωση να τους ενημερώσει όταν ολοκληρώθηκε η λίστα, επέλεξε να στείλει sms στα κινητά τους τηλέφωνα καθώς η ώρα είχε φτάσει 3 τα ξημερώματα . Όμως, ορισμένοι από τους υφυπουργούς δεν πήραν τα sms και έτσι ενημερώθηκαν για την απομάκρυνση τους από τις τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα. Κι αυτό γιατί από το πρωθυπουργικό γραφείο δεν σκέφτηκαν να κάνουν τα τηλεφωνήματα έστω νωρίς το πρωί .

Είναι ενδεικτικό ότι τουλάχιστον δυο υφυπουργοί που αποχώρησαν, υφυπουργός Εργασίας Άννα Νταλάρα και ο υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών Σπύρος Βούγιας μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM αποκάλυψαν ότι ουδείς συνεργάτης του πρωθυπουργού επικοινώνησε μαζί τους για να τους ανακοινώσει ότι παύονται από τις θέσεις τους.

Ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρθηκε το Μέγαρο Μαξίμου έχει ενοχλήσει πολύ τους υφυπουργούς οι οποίοι είναι βέβαιο πώς το αμέσως επόμενο διάστημα θα δείξουν και εμπράκτως την ενόχληση τους με δημόσιες τοποθετήσεις τους

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ