Βurger από ανθρώπινα περιττώματα (η photo είναι παραπλανητική)

Ο Ιάπωνας επιστήμονας Mitsuyuki Ikeda δημιούργησε ένα είδος burger με πρωτεΐνη από ανθρώπινα περιττώματα. Ο Ikeda συνδύασε τη συνθετική πρωτεΐνη με σόγια και σάλτσα για ψητό (εντάξει ξερνάω) και βάφτισε το δημιούργημα του burger. «Έχει γεύση κρέας. Αποτελείται από 63% πρωτεΐνη, 25% υδατάνθρακες, 3% λίπος και 9% ιχνοστοιχεία» υποστιρίζει ο ίδιος. Οι πεινασμένοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στο βίντεο που ακολουθεί.

Πηγή: huffightonpost

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ burger περιττώματα Mitsuyuki Ikeda

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ