Ο ιδιοκτήτης των Μάβερικς θέλει να επιλέξει γυναίκα στο ντραφτ του ΝΒΑ - iefimerida.gr

Ο ιδιοκτήτης των Μάβερικς θέλει να επιλέξει γυναίκα στο ντραφτ του ΝΒΑ

Ο ιδιοκτήτης των Μάβερικς θέλει να επιλέξει γυναίκα στα ντραφτ του ΝΒΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ενδεχόμενο να επιλέξει στο δεύτερο γύρο τoυ ντραφτ του ΝΒΑ την σέντερ του κολεγίου Μπέιλορ, Μπρίτνεϊ Γκρίνερ εξετάζει ο ιδιοκτήτης των Ντάλας Μάβερικς, Μαρκ Κιούμπαν.

«Θα την πάρουμε αν εκείνη τη στιγμή είναι η καλύτερη παίκτρια που θα έχει μείνει. Θα το σκεφτούμε σοβαρά. Αν θα το έκανα; Τώρα θα έλεγα "ναι", μόνο και μόνο για να δούμε αν το έχει. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις, αν δεν δώσεις σε κάποιον την ευκαιρία. Ούτως ή άλλως ένα ντραφτ πικ κοντά στο 50 δεν είναι σίγουρο ότι θα καταφέρει να παίξει στο ΝΒΑ», δήλωσε ο ιδιοκτήτης των Μάβερικς πριν από το παιχνίδι με τους Λος Αντζελες Λέικερς.

Μέχρι στιγμής, καμιά γυναίκα δεν έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα του ΝΒΑ, όμως στο παρελθόν δύο αθλήτριες είχαν φτάσει κοντά στο να το καταφέρουν. Η Λούσι Χάρι είχε επιλεγεί το 1977 στον έβδομο γύρο των ντραφτ από τους Γιούτα Τζαζ, ενώ το 1979 η Αν Μέγιερς Ντράισντεϊλ είχε υπογράψει συμβόλαιο με τους Ιντιάνα Πέισερς, έλαβε μέρος στην καλοκαιρινή προετοιμασία, όμως δεν αγωνίστηκε σε επίσημο αγώνα.

Η 22χρονη Γκρίνερ με ύψος 2,03 αγωνίζεται ως σέντερ και τη φετινή σεζόν έχει μέσο όρο 23,6 πόντους, εννιά ριμπάουντ και 4,2 τάπες ανά παιχνίδι στο κολεγιακό πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΒΑ Ντάλας Μάβερικς Μπρίτνεϊ Γκρίνερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ