Η συγκλονιστική Mercedes του 1962 που κέρδισε βραβείο φωτογραφίας στην Ευρώπη, ανήκει σε Έλληνα συλλέκτη αυτοκινήτων [εικόνες]

Κέρδισε σε διαγωνισμό Ολλανδικού περιοδικού αυτοκινήτων η φωτογραφία του πατρινού φωτογράφου Βασίλη Σπύρου, η οποία απεικονίζει στην παραλία Βραχνεϊκων μια γυναίκα να ποζάρει σε ένα αυτοκίνητο αντίκα- μια Mercedes 2300 του 1962. Ο κάτοχος του αυτοκινήτου Σπήλιος Λαλιώτης, είναι λάτρης των κλασσικών αυτοκινήτων και τα πέντε μοντέλα-αντίκες που έχει συναρπάζουν με την γοητεία τους.

Η φωτογραφία που έστειλε ο Βασίλης Σπύρου στον διαγωνισμό που διοργάνωσε το Ολλανδικό περιοδικό «Auto Motor Klassiek» με θέμα «Γυναίκα και κλασσικό αυτοκίνητο» βγήκε πρώτο σε likes στο facebook ανάμεσα σε 150 φωτογραφίες, με την εικόνα που αποθανατίζει μια γυναίκα να ποζάρει μέσα σε μια Mercedes αντίκα τ ου 1962 να έχει «κλέψει» τις εντυπώσεις.

Ποιος είναι ο κάτοχος της Mercedes

Ο κάτοχος της Mercedes Σπύρος Λαλιώτης, είναι cameraman με μεγάλη αγάπη στα κλασσικά αυτοκίνητα, ενώ έχει στην κατοχή του πέντ κλασσικά μοντέλα τα οποία ανακατασκευάζει προσωπικά: Μία Mercedes του 1939, μία του 1962, άλλες δύο Mercedes του 1962 και τώρα ανακατασκευάζει ένα Ford του 1934.

Ο ίδιος δηλώνει στο thebest.gr: «Είμαι από μικρός λάτρης του κλασσικού αυτοκινήτου. Είδα τον διαγωνισμό και σκέφτηκα αμέσως να λάβω μέρος. Το πρώτο μου κλασσικό αυτοκίνητο κατάφερα να το αποκτήσω στα 30 μου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ