«Είναι ο καλύτερος όλων των εποχών», δηλώνει για τον Ντάνιελ Κρεγκ η παραγωγός του Μποντ - iefimerida.gr

«Είναι ο καλύτερος όλων των εποχών», δηλώνει για τον Ντάνιελ Κρεγκ η παραγωγός του Μποντ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως τον καλύτερο Τζέιμς Μποντ όλων των εποχών ανακήρυξε τον Ντάνιελ Κρεγκ η 52χρονη Μπάρμπαρα Μπρόκολι, κόρη του ορίτζιναλ παραγωγού Άλμπερτ Μπρόκολι, η οποία δουλεύει στο «οικογενειακό» franchise από τότε που ήταν 17 ετών.

«Ρωτήστε οποιαδήποτε γυναίκα εκεί έξω. Είναι ο ωραιότερος άντρας στον κόσμο. Επίσης είναι εξαιρετικός ηθοποιός και ο καλύτερος Μποντ όλων των εποχών. Δεν σκοπεύω να τον αφήσω να πάει πουθενά για πολλά, πολλά χρόνια». Αυτό δήλωσε η 52χρονη παραγωγός στην Daily Mirror. Επηρεασμένη προφανώς και από τα 730 εκ. ευρώ εισπράξεις που έφερε στην τσέπη της το Skyfall. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ένα μέλος της οικογένειας παραγωγών παίρνει τόσο δημόσια θέση υπέρ ενός Μποντ. Κάτι που σημαίνει ότι η θέση του Ντάνιελ δεν κινδυνεύει.

«Είναι ο καλύτερος όλων των εποχών», δηλώνει για τον Ντάνιελ Κρεγκ η παραγωγός του Μποντ  | iefimerida.gr 0

Καλό, ωστόσο, είναι να θυμάται την δήλωση του προηγούμενου Μποντ, Πιρς Μπρόσναν, για το πόσο πόνεσε όταν του το ανακοίνωσαν μέσω τηλεφώνου «Ήταν ένα πολύ επώδυνο τηλεφώνημα. Είπα 'ΟΚ', κατέβασα το ακουστικό και αυτό ήταν όλο. Δεν ήμουν πια ο Μποντ. Αν και, βλέποντας τον Ντάνιελ, διαπιστώνω ότι διαθέτει το απαραίτητο ειδικό βάρος, την φωνή και την υποκριτική ικανότητα. Θα τα πάει περίφημα».

Εξίσου γοητευμένος από τον Ντάνιελ Κρέγκ είναι και ο σιρ Ρότζερ Μουρ. Σε τέτοιο σημείο που, όπως είπε στο περιοδικό Time, «Αισθάνθηκα την ανάγκη να κάτσω και να γράψω γράμμα στους παραγωγούς για να τους πω ότι με την επιλογή του Μποντ εξασφάλισαν άλλα 50 χρόνια ζωής στον 007».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ