Goody's και Flocafe ανοίγουν 20 καταστήματα στη Λιβύη! - iefimerida.gr

Goody's και Flocafe ανοίγουν 20 καταστήματα στη Λιβύη!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ελληνικές γεύσεις fast food θα κατακλύσουν στο άμεσο μέλλον τα μεγάλα αστικά κέντρα της Λιβύης, σύμφωνα με ανακοίνωση του ομίλου Vivartia που ελέγχει τις δύο αλυσίδες.

Όπως γράφουν σήμερα τα Νέα, μέχρι το καλοκαίρι θα έχουν λειτουργήσει τα δύο πρώτα καταστήματα από το σύνολο των 20 που προβλέπει η συμφωνία με την Tasty Franchise Ltd (10 Goody's και 10 Flocafe). Για την Vivartia η συμφωνία αυτή είναι απολύτως συμβατή με την επιχείρηση εξωστρέφειας του ομίλου εστίασης Goody's-Everest που έχει συμφωνίες ανάπτυξης σε Αλβανία, Κόσοβο, Μαυροβούνιο, ΠΓΔΜ, Λευκορωσία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και άλλους.

Εισβάλλοντας τώρα και στην αγορά της Λιβύης στοχεύουν σε 7 εκατομμύρια νέους καταναλωτές, ανοίγοντας ταυτόχρονα την πόρτα εισόδου στην αγορά της Βορείου Αφρικής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ