«Παραπονιόταν ότι ήταν κοκαλιάρα με τεράστια μύτη και ανύπαρκτο στήθος», δηλώνει ο γιος της Όντρεϊ Χέπμπορν - iefimerida.gr

«Παραπονιόταν ότι ήταν κοκαλιάρα με τεράστια μύτη και ανύπαρκτο στήθος», δηλώνει ο γιος της Όντρεϊ Χέπμπορν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το πως πραγματικά έβλεπε τον εαυτό της η Όντρεϊ Χέπμπορν μίλησε ο μικρότερος της γιος, Λούκα Ντότι, στο καινούργιο τεύχος του Vanity Fair.

«Την θυμάμαι να κάθεται μπροστά στον καθρέφτη και να μου λέει 'Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται οι άνθρωποι να με θεωρούν όμορφη'. Θεωρούσε ότι είχε μεγάλη μύτη, μεγάλα πόδια, ότι ήταν υπερβολικά αδύνατη και ότι δεν είχε αρκετό στήθος».

Αυτό δήλωσε ο 43χρονος Λούκα Ντότι, γιος της Όντρεϊ από τον δεύτερο γάμο της με τον Ιταλό ψυχίατρο Αντρέα Ντότι, στο περιοδικό Vaniy Fair που την έκανε εξώφυλλο με αφορμή την επέτειο των 20 ετών από τον θάνατό της.

Ο ίδιος, από την άλλη, την θεωρούσε τέλεια. Και το απέδειξε κυκλοφορώντας το Audrey in Rome, ένα βιβλίο που περιλαμβάνει 200 αδημοσίευτες της Χέπμπορν να κυκλοφορεί στην αγαπημένη της Ρώμη.

Τέλος ο Ντότι μιλάει για το πόσο χαρούμενη ήταν η Χέπμπορν που μεγάλωνε («Δεν καταλάβαινε ποτέ τις γυναίκες που προσπαθούσαν απεγνωσμένα να κρατηθούν νέες») και επισημαίνει ότι το μόνο πράγμα που είναι σίγουρος ότι θα ήθελα αλλά δεν πρόλαβε να κάνει είναι να γνωρίσει τα εγγόνια της («Θα ήταν μια καταπληκτική γιαγιά. Θα τους έψηνε κέικ, θα τους διάβαζε παραμύθια και δεν θα τα άφηνε στιγμή από κοντά της»).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ