Επίθεση φιλίας και "επιχείρηση-γοητεία" Σαμαρά προς τους "γαλάζιους" βουλευτές - iefimerida.gr

Επίθεση φιλίας και "επιχείρηση-γοητεία" Σαμαρά προς τους "γαλάζιους" βουλευτές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι γνωστό στους παροικούντες τη "γαλάζια" Ιερουσαλήμ ότι ο Αντώνης Σαμαράς για ένα κομματικό όργανο της ΝΔ έχει πολλές αμφιβολίες: για την Κοινοβουλευτική Ομάδα, η οποία είναι και η μόνη που δεν "ανανεώθηκε" με Συνέδρια και άλλες διαδικασίες και στην ουγια γράφει "Καραμανλής.
Έτσι, σήμερα, ο πρόεδρος της ΝΔ, που έχει πολλές φορές εισπράξει την καχυποψία των "γαλάζιων" βουλευτών, εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στο καφενείο της Βουλής. Η σύνθεση του τραπεζιού στο οποίο κάθησε είχε μεγάλο ενδιαφέρον. Εκτός των τομεαρχών Μαργαρίτη Τζίμα και Σταύρου Καλαφάτη, ο Αντώνης Σαμαράς, με την παρέμβαση του επίσης "αβερωφικού" γραμματέα της Κ.Ο. της ΝΔ, Κώστα Τασούλα, βρέθηκε δίπλα δίπλα με τον επίσης "αβερωφικό" Σωτήρη Χατζηγάκη, που βρέθηκε προ ημερών ένα βήμα πριν τη διαγραφή!

Από το τραπέζι πέρασε και ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, Γιώργος Ανατολάκης, ενώ κάποια στιγμή κάθησε με τον Σαμαρά και ο "καραμανλικός" Ευάγγελος Αντώναρος, που δε φημίζεται για τις καλές του σχέσεις με τη νέα ηγεσία της ΝΔ...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ