Αυτές αναδείχθηκαν ως οι δημοφιλέστερες σελίδες διαμοιρασμού αρχείων - iefimerida.gr

Αυτές αναδείχθηκαν ως οι δημοφιλέστερες σελίδες διαμοιρασμού αρχείων

Αυτές αναδείχθηκαν ως οι δημοφιλέστερες σελίδες για κατέβασμα αρχείων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη λίστα με τις δημοφιλέστερες σελίδες που επιλέγουν οι χρήστες του διαδικτύου για να κατεβάζουν αρχεία έδωσε στη δημοσιότητα η TorrentFreak μετά από σχετική έρευνα και όπως φαίνεται την πρωτιά κατέχει το Pirate Bay, που σημείωσε σημαντική άνοδο μετά το κλείσιμο του Megaupload.

Γενικά μετά τη μείωση των ιστοσελίδων τύπου one-click hosting, το Pirate Bay είναι πλέον η δημοφιλέστερη ιστοσελίδα για παράνομο κατέβασμα αρχείων σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τη λίστα της TorrentFreak καταλαμβάνουν πλέον κυρίως ΒitTorrent σελίδες, μετά το κλείσιμο του MegaUpload, όταν μόλις πριν από δύο χρόνια ιστοσελίδες όπως το 4Share βρίσκονταν στην κορυφή της λίστας. Πλέον την πρώτη πεντάδα διαμορφώνουν οι: Pirate Bay, Mediafire, Kickass Torrents, 4Shared και Uploaded.

Η TorrentFreak, χρησιμοποιώντας εργαλεία σύγκρισης και ανάλυσης της κίνησης δεδομένων όπως τα Compete, Alexa και Quantcast, δημιούργησε τον παρακάτω πίνακα:

Αυτές αναδείχθηκαν ως οι δημοφιλέστερες σελίδες διαμοιρασμού αρχείων  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ