Παρουσιάστρια αποκαλύπτει ότι θα πρωταγωνιστήσει στο σίκουελ του «Ψάχνοντας τον Νέμο» [βίντεο] - iefimerida.gr

Παρουσιάστρια αποκαλύπτει ότι θα πρωταγωνιστήσει στο σίκουελ του «Ψάχνοντας τον Νέμο» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δέκα χρόνια πάλευε η Έλεν ντε Τζένερις να παρθεί η απόφαση να γυριστεί το σίκουελ του «Ψάχνοντας τον Νέμο». Τελικά όχι μόνο τα κατάφερε αλλά η νέα ταινία -που θα ονομάζεται «Ψάχνοντας την Ντόρι»- βασίζεται αποκλειστικά στον χαρακτήρα στον οποίο δάνεισε την φωνή της.

«Είμαι πολύ περήφανη να σας ανακοινώσω και επίσημα ότι θα γυριστεί σίκουελ. Και ότι εγώ θα παίζω την Ντόρι. Κάτι που αποδεικνύει ότι τα πάντα είναι πιθανά αρκεί να έχεις υπομονή και να μην ντρέπεσαι να παρακαλέσεις στον αέρα». Αυτό δήλωσε χαμογελαστή η Έλεν ντε Τζένερις στα πλαίσια της εκπομπής της.

Προσθέτοντας πως «Όπου και να πήγαινα οι άνθρωποι με ρωτούσαν πότε θα γυριστεί σίκουελ. Και, χωρίς να το συνειδητοποιήσω προφανώς ανάφερα την επιθυμία μου αρκετές φορές στον αέρα. Οπότε περίμενα το τηλεφώνημα. Το οποίο ποτέ δεν ερχόταν. Αντιθέτως ο σκηνοθέτης με έπαιρνε και μου έλεγε 'Ξέρεις θα γυρίσουμε τελικά το Toy Story 3 ή το Cars 2'. Πλέον ξεκινάω την επόμενη καμπάνια μου με στόχο να γυρίσουν το 'Ψάχνοντας την Ντόρι, No2'».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Pixar Έλεν ντε Τζενέρις Finding Nemo Finding Dory
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ