The Game (of Thrones) is on again: Τι είδαμε στην πρεμιέρα της τρίτης σεζόν [εικόνες + βίντεο] - iefimerida.gr

The Game (of Thrones) is on again: Τι είδαμε στην πρεμιέρα της τρίτης σεζόν [εικόνες + βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η στιγμή που όλοι περιμέναμε έφτασε: Το Game of Thrones επέστρεψε στη μικρή οθόνη με μία τρίτη, πολλά υποσχόμενη, σεζόν και η μάχη για τον Σιδερένιο Θρόνο γίνεται πιο σκληρή από ποτέ με τους δράκους της Ντανέιρις να έχουν μεγαλώσει και τους Whitewalkers να μπαίνουν δυναμικά στο «παιχνίδι»

Όταν τελείωσε η 2η σεζόν, μας άφησε με πολλά αναπάντητα ερωτήματα και μεγάλη αγωνία για τη συνέχεια, αφού η ξαφνική εμφάνιση των μυθικών Whitewalkers στο τέλος του επεισοδίου «Valar Morghulis» ήταν αρκετή για να μας κρατήσει σε αγωνία μέχρι τις 31 Μαρτίου.

Δεν έχουν αλλάξει πολλά ωστόσο στην πρεμιέρα της 3ης σεζόν, αλλά βλέπουμε τα κομμάτια του παζλ να κινούνται και πάλι, επαναπροσαρμόζοντας τους εαυτούς τους, καθώς ο πόλεμος μεταξύ των Οίκων του Westeros συνεχίσει να μαίνεται στον απόηχο της ήττας του Στάνις και της δολοφονίας του Ρένλι.

Ο ισχυρός οίκος του Νότου, συμμαχεί με τους Λάνιστερ και η Μάρτζερι Ταιρέλ ετοιμάζεται να πάρει τη θέση της Σάνσα στο πλευρό του ανώριμου βασιλιά Τζόφρι, ωστόσο ο τρυφερός και φιλάνθρωπος χαρακτήρας της, δείχνει να μαλακώνει σιγά σιγά την καρδιά του κακομαθημένου μικρού Λάνιστερ, ο οποίος φτάνει σε σημείο να αντιμιλήσει ακόμα και στη Σερσέι για να υπερασπιστεί τη νέα του αγαπημένη.

Παράλληλα από την πλευρά της η, φαινομενικά αθώα, Μάρτζερι, θα λειτουργήσει ως κάτι περισσότερο από έναν απλό χαρακτήρα στο έργο, αφού αποδεικνύεται σιγά σιγά, ένας επιδέξιος πολιτικός και ικανότατος διπλωμάτης, που προστατεύει τα ορφανά, ενώ δε διστάζει να χρεώσει στην αμύθητη περιουσία των Λάνιστερ τις αγαθοεργίες της

Η Σάνσα, σχεδόν παρείσακτη πλέον, νιώθει τον κλοιό γύρω της να σφίγγει και προσπαθεί να πείσει τον Λόρδο Μπέιλις να την πάρει μαζί της, φεύγοντας από το Κινγκς Λάντινγκ, ενώ σε μία συζήτησή τους γίνεται και αναφορά στην μικρή Άρια, την οποία τελευταία φορά,, είχαμε αφήσει υπό την προστασία του μισθοφόρου, ωστόσο μας έλειψε σ' αυτό το πρώτο επεισόδιο.

Η Θυελλογέννητη Ντανέιρις έχει πάρει το πλοίο ( και μαζί και τους ταλαιπωρημένους Ντοθράκι που έχουν απομείνει στο Καλισάρ της και προσπαθούν επί ματαίω να συνηθίσουν τη ζωή στο καράβι) και κατευθύνεται προς το Άσταπορ, προκειμένου να αγοράσει μία ορδή ανίκητων μισθοφόρων στρατιωτών και να διεκδικήσει τον Σιδερένιο Θρόνο. Στο πλοίο μας περιμένει μία ευχάριστη έκπληξη, αφού βλέπουμε οτι τα δρακάκια έχουν αρχίσει να μεγαλώνουν, ενώ κατά την άφιξή της στο Άσταπορ, η Ντανι γνωρίζει τον Μπάρισταν, ο οποίος της σώζει τη ζωή από μία ακόμη απόπειρα δολοφονίας εναντίον της από τον Νεκρομάντη.

Ο Τζον Σνόου, περνάει πέρα από το τείχος, όπου γνωρίζει τον «Βασιλιά πέρα από το Τείχος», (ο οποίος είναι καινούρια προσθήκη στο cast) απαρνείται την ιδιότητα του κορακιού και συμμαχεί μαζί του.

Ο Τύριον Λάνιστερ, δοκιμάζει μία ακόμη πίκρα από τον οίκο Λάνιστερ σε μία προσπάθεια να διεκδικήσει τα δικαιώματά του στην κληρονομιά, ως μικρότερος γιος, ωστόσο ο πατέρας του εκφράζει για πρώτη φορά την κατάφορη απέχθειά του προς το γιο του λέγοντάς του απροκάλυπτα οτι «σε έφεραν οι θεοί για να κάμψουν την αλαζονεία μου»

Παράλληλα, ο Ρομπ Σταρκ πλησιάζει όλο και πιο πολύ στο Κινγκς Λάντινγκ περνώντας από τα ερείπια του Χάρενχαλ, ενώ η μητέρα του Κάτελυν, παραμένει σε δυσμένεια μετά την απελευθέρωση του Τζέιμι Λάνιστερ (ο οποίος επίσης έλειπε από την πρεμιέρα της 3ης σεζόν)

Γενικά η καινούρια σεζόν, ξεκίνησε με πολλές υποσχέσεις και ακόμα περισσότερα ερωτηματικά, καινούριους χαρακτήρες και αρκετές ανατροπές, ωστόσο ήταν μόλις ένα μικρό δείγμα του τι πρόκειται να ακολουθήσει τις επόμενες εβδομάδες, τώρα που ο κλοιός γύρω από τους εκπροσώπους των Οίκων των Γουέστερος αρχίζει να σφίγγει επικίνδυνα.

The Game (of Thrones) is on again: Τι είδαμε στην πρεμιέρα της τρίτης σεζόν [εικόνες + βίντεο] | iefimerida.gr 0
The Game (of Thrones) is on again: Τι είδαμε στην πρεμιέρα της τρίτης σεζόν [εικόνες + βίντεο] | iefimerida.gr 1
The Game (of Thrones) is on again: Τι είδαμε στην πρεμιέρα της τρίτης σεζόν [εικόνες + βίντεο] | iefimerida.gr 2
The Game (of Thrones) is on again: Τι είδαμε στην πρεμιέρα της τρίτης σεζόν [εικόνες + βίντεο] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ