Πιο προσεκτικοί οι δραπέτες -Δεν άφησαν ίχνος DNA στη νεκροφόρα - iefimerida.gr

Πιο προσεκτικοί οι δραπέτες -Δεν άφησαν ίχνος DNA στη νεκροφόρα

Πιο προσεκτικοί οι δραπέτες -Δεν άφησαν ίχνος DNA στη νεκροφόρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των τριών επικίνδυνων δραστών που ευθύνονται για το θάνατο της 25χρονης στα Ίσθμια της Κορίνθου χωρίς ωστόσο μέχρι τώρα να υπάρχουν αποτελέσματα. Μάλιστα οι κακοποιοί φαίνεται πως πλέον είναι πολύ προσεκτικοί στις κινήσεις τους, αφού όπως έδειξε και η εξερεύνηση της νεκροφόρας, οι δραπέτες δεν άφησαν ούτε αποτυπώματα ούτε DNA.

Υπενθυμίζεται πως οι δράστες έκλεψαν το όχημα από γραφείο τελετών στο χωριό Άσσος Κορινθίας μεταξύ 22:00 το βράδυ της Κυριακής έως και 17:00 το απόγευμα της Δευτέρας, αλλά το εγκατέλειψαν ούτε διαπίστωσαν πως δεν είχε καύσιμα και στη συνέχεια έκλεψαν ένα λευκό βαν VW Transporter.

Από νωρίς το βράδυ της Τρίτης, κυρίως στη βόρεια Ηλεία, στήθηκαν μπλόκα της Αστυνομίας σε κομβικά σημεία προκειμένου να εντοπίσουν τους κακοποιούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ