Νίκη για Λέικερς – 50 πόντους πέτυχε ο Καρμέλο Αντονι [βίντεο] - iefimerida.gr

Νίκη για Λέικερς – 50 πόντους πέτυχε ο Καρμέλο Αντονι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Λος Αντζελες Λέικερς νίκησαν 101-81 τους Ντάλας Μάβερικς πιάνοντας στην όγδοη θέση της Δύσης τους Γιούτα Τζαζ, ενώ ελαχιστοποίησαν τις ελπίδες των αντιπάλων τους για είσοδο στα πλέι οφ του ΝΒΑ.

Ο Κόμπι Μπράιαντ με τριπλ νταμπλ (23 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 11 ασίστ) οδήγησε τους «λιμνάνθρωπους» στην άνετη νίκη, έχοντας ρεκόρ 39-36, όπως και οι Τζαζ, ενώ το Ντάλας (36-38) απομακρύνθηκε από το στόχο των πλέι οφ. Στο ημίχρονο του αγώνα, οι Λέικερς απέσυραν τη φανέλα με το νούμερο 34 του Σακίλ Ο' Νιλ.

Ο Καρμέλο Αντονι ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας του πετυχαίνοντας 50 πόντους στη νίκη των Νιου Γιορκ Νικς κόντρα στους Μαϊάμι Χιτ με 102-90. Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι απουσίασαν οι ΛεΜπρόν Τζέιμς και Ντουέιν Γουέιντ, ενώ ο τρίτος της «big three» Κρις Μπος πέτυχε 23 πόντους. Οι Ουάσινγκτον Γουίζαρντς, με τον Τζον Γουόλ να σημειώνει 27 πόντους, επικράτησαν με 90-86 των Σικάγο Μπουλς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ