Eurobank: Να συνεχιστεί απρόσκοπτα η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών - iefimerida.gr

Eurobank: Να συνεχιστεί απρόσκοπτα η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών

Eurobank: Να συνεχιστεί απρόσκοπτα η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναγκαία χαρακτηρίζουν τη θετική αξιολόγηση της Τρόικα, που αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα, οι αναλυτές της Eurobank στο οικονομικό δελτίο της τράπεζας, που σημειώνουν πως θα πρέπει να εξασφαλισθεί το συντομότερο δυνατόν.

«Θεωρούμε ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να αποφύγει μια παρατεταμένη περίοδο διαπραγματεύσεων για τα ανοικτά θέματα αφού κάτι τέτοιο θα αυξήσει σημαντικά την αβεβαιότητα σχετικά με τις εξελίξεις στην ελληνική οικονομία» αναφέρουν οι αναλυτές της τράπεζας και συμπληρώνουν πως θα πρέπει να αποφευχθεί σε κάθε περίπτωση το αρνητικό παράδειγμα των διαπραγματεύσεων της περιόδου Ιουνίου-Νοεμβρίου 2012.

«Τόσο το εσωτερικό όσο και το διεθνές περιβάλλον δεν επιτρέπουν την επανάληψη του 2012» υπογραμμίζουν.

Όσον αφορά στη διαδικασία ανακεφαλαιοποίησης των ελληνικών τραπεζών, οι αναλυτές της τράπεζας επισημαίνουν ότι πρέπει να συνεχιστεί απρόσκοπτα και είναι κεφαλαιώδους σημασίας για τη συνέχιση της επιστροφής καταθέσεων και την ανακοπή της μείωσης της χρηματοδότησης του ιδιωτικού τομέα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ