Δημήτρης Σιούφας για δήμαρχος: Αραία, αραία να φαινόμαστε καμιά σαρανταρέα - iefimerida.gr

Δημήτρης Σιούφας για δήμαρχος: Αραία, αραία να φαινόμαστε καμιά σαρανταρέα

Σιούφας για δήμαρχος: Αραία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προσπάθεια επιστροφής στην πολιτική ζωή της Καρδίτσας αποφάσισε να κάνει ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Σιούφας, μια και όλοι οι πολιτικοί δρόμοι της Αθήνας έχουν κλείσει γι' αυτόν με εντολή Σαμαρά.

Αποφάσισε λοιπόν να κάνει σύναξη παλιών στελεχών και ψηφοφόρων του στο Ξενοδοχείο Αύρα της Καρδίτσας το περασμένο Σάββατο. Ο κ. Σιούφας είχε πάει από νωρίς κοστουμαρισμένος για να περιμένει τους προσκεκλημένους του αλλά η ώρα περνούσε και προσκεκλημένοι δεν φαίνονταν.

Τελικά μετά από κανά δυο ώρες με το ζόρι μαζεύτηκαν 15 με 20 άτομα. Αν και η όλη επιχείρηση πολιτικής επιστροφής εξελίχθηκε σε ψυχρολουσία, ο κ. Σιούφας δεν το έβαλε κάτω. Εβαλε ανθρώπους του να γράψουν ότι η συνάντηση είχε απόλυτη επιτυχία και ότι ο ίδιος σκέφτεται να κάνει κίνηση για τις δημοτικές εκλογές.

Ωστόσο, επειδή ο πρώην πρόεδρος δεν μπορεί να ελέγχει όλες τις εφημερίδες όπως έκανε όταν ήταν πρόεδρος της Βουλής, μια άλλη εφημερίδα της Καρδίτσας έγραψε την αλήθεια για την εκδήλωση και αυτό καθόλου δεν άρεσε στον πρώην πρόεδρο!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ