Το χάλκινο μετάλλιο για την Ελλάδα σε διεθνές φεστιβάλ ιππασίας απέσπασε η Αθηνά Ωνάση - iefimerida.gr

Το χάλκινο μετάλλιο για την Ελλάδα σε διεθνές φεστιβάλ ιππασίας απέσπασε η Αθηνά Ωνάση

Το χάλκινο μετάλλιο για την Ελλάδα σε διεθνές φεστιβάλ ιππασίας απέσπασε η Αθηνά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο τρίτο σκαλί του βάθρου σε χειμερινό φεστιβάλ ιππασίας στο Γουέλιγκτον των ΗΠΑ ανέβηκε η Αθηνά Ωνάση εκπροσωπώντας την Ελλάδα. Αξιοσημείωτο είναι ότι το χρυσό μετάλλιο απέσπασε ο σύζυγός της Αλβάρο Αλφόνσο ντε Μιράντα Νέτο και έτσι το ζευγάρι βρέθηκε για πρώτη φορά παρέα στο βάθρο των νικητών.

Μόλις τέσσερις μήνες μετά τον τραυματισμό της και τις εμφανίσεις με κολάρο,η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση επέστρεψε δυναμικά στου αγώνες κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

Αγωνίστηκε με το άλογό της Camille Z και τερμάτισε με χρόνο 54.46, κερδίζοντας τις εντυπώσεις από τους 8.600 θαυμαστές του αθλήματος που βρέθηκαν στις κερκίδες και την καταχειροκρότησαν.

Την ίδια στιγμή, ο σύζυγός της Αλβάρο Ντε Μιράντα αγωνίστηκε με το άλογο άλογο AD Rahmannshof's Bogeno και τερμάτισε πρώτος με χρόνο 43.96.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ