«Γυαλιά καρφιά» τα έκανε ο Μήτρογλου μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ - iefimerida.gr

«Γυαλιά καρφιά» τα έκανε ο Μήτρογλου μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα τζάμι στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού πλήρωσε τον εκνευρισμό του Κώστα Μήτρογλου μετά το ισόπαλο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Γ. Καραϊσκάκης.

Ο διεθνής επιθετικός εμφανίστηκε ενοχλημένος για τον μικρό χρόνο συμμετοχής του, αλλά και για το γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να κερδίσει τον «Δικέφαλο του Βορρά» σε ένα από τα παραδοσιακά ντέρμπι μετά τη λήξη του οποίου οι οπαδοί γιούχαραν τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Παρά το γεγονός ότι κάνει μια από τις καλύτερες σεζόν του στους «ερυθρόλευκους» ο Μήτρογλου παραμένει στη σκιά του Ραφίκ Τζιμπούρ ο οποίος ομολογουμένως είναι σε σούπερ φόρμα και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μίτσελ.

Μάλιστα από το σπασμένο τζάμι «κληρονόμησε» και ένα μικρό κόψιμο στο χέρι το οποίο περιποιήθηκε ο γιατρός της ομάδας, ενώ αμέσως μετά ο Μήτρογλου αποχώρησε μαζί με τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο, χωρίς να μιλήσει σε κανέναν δείχνοντας την έντονη ενόχλησή του για τη μικρή του συμμετοχή.

Από τον Ολυμπιακό δεν έχουν τοποθετηθεί επισήμως, ωστόσο, θα έχει ενδιαφέρον η αντίδραση του Μίτσελ ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα ανεχτεί πειθαρχικά παραπτώματα, ενώ ήδη έχει «τελειώσει» τον Πίνο εδώ και μερικές εβδομάδες έπειτα από τις μαγκιές και την αντιεπαγγελματική του συμπεριφορά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ