Παραιτήθηκε ο Σαρρής στην Κύπρο - Ερχεται ανασχηματισμός - Ολα τα ονόματα - iefimerida.gr

Παραιτήθηκε ο Σαρρής στην Κύπρο - Ερχεται ανασχηματισμός - Ολα τα ονόματα

Παραιτήθηκε ο Σαρρής στην Κύπρο - Ερχεται ο ανασχηματισμός - Ολα τα ονόματα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την παραίτησή του από τη θέση του υπουργού Οικονομικών της Κύπρου υπέβαλε ο Μιχάλης Σαρρής. Ετσι ο ανασχηματισμός, που έτσι κι αλλιώς υπήρχε έντονη φημολογία ότι θα γίνει εντός της ημέρας, θεωρείται πλέον δεδομένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Philenews στη θέση του κ. Σαρρή θα τοποθετηθεί ο νυν υπουργός Εργασίας Χάρης Γεωργιάδης.

Οσον αφορά το υπουργείο Εργασίας το οποίο θα μείνει ορφανό λόγω της μετακίνησης του κ. Γεωργιάδη, οι πληροφορίες του Philenews θέλουν στη θέση αυτή να τοποθετείται η γενική διευθύντρια του υπουργείου Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Ζέτα Αιμιλιανίδου, ενώ άλλες πληροφορίες (Sigmalive) θέλουν τη θέση του επικεφαλής του υπουργείου Εργασίας να αναλαμβάνει η γενική ελέγκτρια Χρυστάλλα Γιωρκάτζη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο μίνι ανασχηματισμός θα γίνει εντός της ημέρας. Ωστοσο, σύμφωνα με το Sigmalive υπάρχει προβληματισμός και συζητείται το ενδεχόμενο να γίνει ευρύτερος ανασχηματισμός με τη συμμετοχή προσώπων από το ΑΚΕΛ και την ΕΔΕΚ τα οποία θα συνομολογήσουν κυβέρνηση εθνικής ενότητας με χρονικό ορίζοντα τριών χρόνων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ