Nέο Citroen C4 Picasso: Άνετο και οικονομικό, ενώ μοιάζει με το πρωτότυπο Technospace - iefimerida.gr

Nέο Citroen C4 Picasso: Άνετο και οικονομικό, ενώ μοιάζει με το πρωτότυπο Technospace

Nέο Citroen C4 Picasso: Άνετο και οικονομικό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το νέο Citroen C4 Picasso, θα είναι διαθέσιμο από το καλοκαίρι -οι πωλήσεις του στη Γαλλία θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο- και αυτές είναι οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του.

Από τις οποίες φαίνεται πως έχουν υιοθετηθεί αρκετά στοιχεία από το look και την αισθητική του πρωτότυπου Technospace που είχε παρουσιαστεί στη Γενεύη. Ανεξάρτητα πάντως από αυτό το δυνατό σημείο του νέου C4 Picasso είναι το εμπρός του, με τη μεγάλη εισαγωγή αέρα χαμηλά, το νέο, τονισμένο λογότυπο και βέβαια τη χαρακτηριστική θέση των προβολέων στο κέντρο, ανάμεσα στα φώτα ημέρας (LED) και αυτών της ομίχλης. Στο πίσω μέρος του αυτό που προσέχει κανείς είναι η τρισδιάσταση αίσθηση που δημιουργούν τα πίσω φωτιστικά (επίσης LED).

Ανανεωμένο εμφανίζεται και το εσωτερικό, γνώρισμα του οποίου είναι οι δύο μεγάλες οθόνες στο κέντρο του ταμπλό. Στην πάνω, που είναι και η πιο μεγάλη, προβάλλονται οι ενδείξεις από τον πίνακα ελέγχου, ενώ στην κάτω αυτές των ρυθμίσεων και των multimedia συστημάτων. Παράλληλα, αν και το μήκος έχει μειωθεί στα 4,43 μέτρα (-40 χιλιοστά σε σχέση με την προηγούμενη γενιά), οι χώροι για τους επιβάτες είναι ιδιαίτερα άνετοι και το πορτμπαγκάζ έχει φτάσει τα 537 λίτρα.

Η γκάμα των κινητήρων diesel περιλαμβάνει τους HDi 115 και 150, αυτοί της βενζίνης είναι οι VTi 120 και THP 155, ενώ ως e-HDi 90 και σε συνδυασμό με το αυτοματοποιημένο κιβώτιο (χωρίς συμπλέκτη δηλαδή) της εταιρείας το καινούργιο Citroen θα είναι το πρώτο MPV αυτού του μεγέθους που θα απαλλάσσεται από τα τέλη, μιας και οι εκπομπές CO2 του είναι μόλις 98 γραμμάρια το χιλιόμετρο.

Βάση του γαλλικού πολυμορφικού είναι το καινούργιο πλαίσιο με τον κωδικό EMP2, γεγονός που σημαίνει ότι συνολικά -και από το αμάξωμα δηλαδή- η εξοικονόμηση βάρους στο νέο Citroen C4 Picasso είναι 140 κιλά.

Nέο Citroen C4 Picasso: Άνετο και οικονομικό, ενώ μοιάζει με το πρωτότυπο Technospace  | iefimerida.gr 0
Nέο Citroen C4 Picasso: Άνετο και οικονομικό, ενώ μοιάζει με το πρωτότυπο Technospace  | iefimerida.gr 1
Nέο Citroen C4 Picasso: Άνετο και οικονομικό, ενώ μοιάζει με το πρωτότυπο Technospace  | iefimerida.gr 2
Nέο Citroen C4 Picasso: Άνετο και οικονομικό, ενώ μοιάζει με το πρωτότυπο Technospace  | iefimerida.gr 3
Nέο Citroen C4 Picasso: Άνετο και οικονομικό, ενώ μοιάζει με το πρωτότυπο Technospace  | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ