Βραζιλία: Ομαδικός βιασμός Αμερικανίδας φοιτήτριας σε τουριστικό θέρετρο- Την βίαζαν επί έξι ώρες - iefimerida.gr

Βραζιλία: Ομαδικός βιασμός Αμερικανίδας φοιτήτριας σε τουριστικό θέρετρο- Την βίαζαν επί έξι ώρες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο παράδεισος της Κοπακαμπάνα μετατράπηκε σε κόλαση για μια 21χρονη φοιτήτρια που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού σε τουριστικό λεωφορείο ενώπιον του συντρόφου της.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι δύο νέοι είχαν επιβιβαστεί στο λεωφορείο στην Κoπακαμπάνα. Οι δράστες, χτύπησαν τον 23χρονο Γάλλο με μια σιδερόβεργα, τον έδεσαν και βίασαν την κοπέλα μπροστά στα μάτια του, ενώ συνέχιζαν να κυκλοφορούν με το λεωφορείο μέσα στην πόλη.

Μάλιστα ο οδηγός του μίνι-μπας φέρεται να μετείχε στον ξυλοδαρμό και το βιασμό που διήρκεσε περίπου έξι ώρες. Οι δράστες χρησιμοποίησαν επίσης μια πιστωτική κάρτα του ζευγαριού, για να αγοράσουν τρόφιμα και να κάνουν ανάληψη χρημάτων.

Εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ότι δύο ύποπτοι, ηλικίας 20 και 22 ετών, έχουν συλληφθεί ενώ αργότερα, συνελήφθη και τρίτος ύποπτος.

Τα συνεχή κρούσματα βίας έχουν προκαλέσει ανησυχία και κύμα οργής στη Βραζιλία που ετοιμάζεται να υποδεχθεί περίπου 2,5 εκατομμύρια νέους, τον προσεχή Ιούλιο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νεολαίας ενώ εκατομμύρια επισκέπτες ετοιμάζονται να επισκεφθούν το Ρίο ντε Τζανέιρο με αφορμή τη διοργάνωση του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών στο ποδόσφαιρο, το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου το 2014 και τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2016.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ