«Η κόρη μου ήταν στην εντατική υποστηριζόμενη από μηχανήματα, όπως ο Πρωτόπαπας», δηλώνει γνωστός τραγουδιστής - iefimerida.gr

«Η κόρη μου ήταν στην εντατική υποστηριζόμενη από μηχανήματα, όπως ο Πρωτόπαπας», δηλώνει γνωστός τραγουδιστής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το προσωπικό του δράμα με την νεογέννητη κόρη του, που θυμίζει το αντίστοιχο του Πρωτόπαπα, μίλησε ο Ηλίας Παλιουδάκης σε τηλεοπτική του συνέντευξη. Δίνοντας ταυτόχρονα ελπίδα στους γονείς του Τόμας.

«Η μικρή δεν είχε αίμα! Αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο ερωτηματικό για το οποίο δεν πήραμε ποτέ απάντηση. Δεν υπήρχαν ελπίδες. Επανήλθε, αλλά υπήρχαν ερωτήματα στο αν θα μπορέσει να ζήσει. Ο γιατροί πίστευαν πως δεν θα τα καταφέρει. Ήταν τελειωμένη υπόθεση. Έμεινε ένα μήνα στην Εντατική και υποστηριζόταν από μηχανήματα. Η μικρή μου είχε πρόβλημα με τα νεφρά».

Αυτό δήλωσε ο ταλαντούχος τραγουδιστής στο Star σχετικά με τις δυο απανωτές ανακοπές που υπέστη, 2 1/2 χρόνια πριν, η νεογέννητη κόρη του. Και η οποία από θαύμα κατάφερε να ξεπεράσει την περιπέτειά της.

Πλέον το κοριτσάκι (σ.σ. για το οποίο ο Νίκος Τερζής έγραψε το 'κόρη ενός Θεού') είναι μια χαρά. Αλλά ο πατέρας δεν ξεχνάει τι πέρασε και προσπαθεί να δώσει ελπίδα στους γονείς του Τόμας «Καταλαβαίνω τους δικούς του ανθρώπους. Αν δεν το έχεις βιώσει δεν μπορείς να το καταλάβεις. Το βίωσα στο πετσί μου Προσπαθώ να βρω τη δύναμη να έρθω σε επαφή με τους ίδιους. Δεν έδιναν καμία ελπίδα, μονάχα αν γίνει θαύμα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ