Στις 22 Απριλίου το 2ο Ετήσιο Συνέδριο του Συλλόγου Αποφοίτων του LSE - iefimerida.gr

Στις 22 Απριλίου το 2ο Ετήσιο Συνέδριο του Συλλόγου Αποφοίτων του LSE

Στις 22 Απριλίου το 2ο Ετήσιο Συνέδριο του Συλλόγου Αποφοίτων του LSE
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το 2ο Ετήσιο Συνέδριο του Ελληνικού Συλλόγου Αποφοίτων του London School of Economics and Political Science με τίτλο «GREEK YOUNG MINDS: HOW TO LEAD THE COUNTRY TO AN ACHIEVING FUTURE» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013 στο ξενοδοχείο Athens Hilton.

Το 2ο Ετήσιο Συνέδριο, θα ανοίξει με τη βράβευση και την ομιλία του Sir Στέλιου Χατζηιωάννου, Founder της EasyGroup και απόφοιτου του LSE. Ξεκινώντας από αυτή τη βράβευση, ο Ελληνικός Σύλλογος Αποφοίτων του London School of Economics and Political Science στοχεύει στη δημιουργία ενός θεσμού βράβευσης σημαντικών και αναγνωρισμένων αποφοίτων του Πανεπιστημίου.

Ο Ελληνικός Σύλλογος Αποφοίτων του London School of Economics and Political Science, ιδρύθηκε το 1992 και αποτελεί σήμερα τον πιο ενεργό Σύλλογο αποφοίτων ξένων πανεπιστημίων στην Ελλάδα, έχοντας επιδείξει σημαντική αύξηση στον αριθμό των εγγεγραμμένων του μελών καθώς και έντονη δραστηριότητα στη διοργάνωση εκδηλώσεων με τη συμμετοχή σημαντικών προσωπικοτήτων του πολιτικού, επιχειρηματικού και ακαδημαϊκού χώρου στην Ελλάδα και διεθνώς.

Δείτε το πρόγραμμα του Συνεδρίου στο www.lsealumni.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ