Νέα αναβολή στη δίκη της Αντωνίας Ηλία - iefimerida.gr

Νέα αναβολή στη δίκη της Αντωνίας Ηλία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα αναβολή, κατόπιν αιτήματος του συνηγόρου υπεράσπισης, έδωσε το πρωτοδικείο του Λονδίνου στην εκδίκαση του αιτήματος έκδοσης στην Ελλάδα της φυγόδικης πρωτοδίκου Αντωνίας Ηλία.

Η πρώην ανακρίτρια Αντωνία Ηλία εμφανίστηκε σήμερα, για τέταρτη φορά, στο τοπικό δικαστήριο του Λονδίνου στην περιοχή της Βικτώρια.
Ο συνήγορος της κ. Ηλία ζήτησε περισσότερο χρόνο για να μελετήσει το φάκελο της υπόθεσης. Νέα ημερομηνία για την ακροαματική διαδικασία ορίστηκε η 4η Ιουλίου.

Η Αντωνία Ηλία θα παρακολουθήσει τη διαδικασία μέσω βιντεοσύνδεσης από τις φυλακές όπου κρατείται, καθώς δεν κρίνεται απαραίτητη η παρουσία της στη δικαστική αίθουσα.

Θυμίζουμε ότι η πρώην πρωτοδίκης έχει καταδικαστεί ερήμην από ελληνικό δικαστήριο σε 80 μήνες φυλάκιση για το ρόλο της στο παραδικαστικό κύκλωμα. Συνελήφθη πριν από λίγες εβδομάδες στη νότια Αγγλία, σε εκτέλεση ευρωπαϊκών ενταλμάτων σύλληψης.Η Αντωνία Ηλία έχει ήδη εμφανισθεί τρεις φορές στο ίδιο δικαστήριο, αλλά δεν συζητήθηκε η έκδοσή της στην Ελλάδα, γιατί είχε υποχρέωση το δικαστήριο να συζητήσει θέματα σχετικά με την ταυτότητά της και τη νομική της υπεράσπιση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ