Εφιάλτες από την εποχή που ήταν πρωταθλήτρια κολύμβησης βλέπει η Κατερίνα Στικούδη - iefimerida.gr

Εφιάλτες από την εποχή που ήταν πρωταθλήτρια κολύμβησης βλέπει η Κατερίνα Στικούδη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τους εφιάλτες που την κάνουν να ξυπνά έντρομη τις νύχτες μίλησε η Κατερίνα Στικούδη σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

«Ακόμα και τώρα βλέπω εφιάλτες από την εποχή που έκανα πρωταθλητισμό. Βλέπω ότι δεν μπορώ να κολυμπήσω και ξυπνάω έντρομη. Αφού κάποια στιγμή σκέφτηκα να πάω στο μέρος που βλέπω ότι κολυμπάω, να μιλήσω με τους προπονητές μου, μπας και σταματήσουν να με βασανίζουν οι εφιάλτες. Πήγα λοιπόν, μίλησα με τους προπονητές μου, όμως δυστυχώς αυτό το πράγμα δεν σταματά». Αυτό δήλωσε η δημοφιλής παρουσιάστρια και τραγουδίστρια στο Μίλα.

Προσθέτοντας, όσον αφορά το πως αντιδρά στα αρνητικά σχόλια που γίνονται για εκείνη «Έχω σκληραγωγηθεί αρκετά. Στην αρχή φυσικά δεν μου άρεσε να ακούω άσχημα λόγια για μένα, αλλά το βλέπω αλλιώς. Και στο Twitter τους πειράζω, όταν μου λένε διάφορα, τους κάνω follow, απαντάω σε όλους με χιούμορ. Δεν πιστεύω ότι όταν κάποιος λέει κάτι αρνητικό, έχει κάτι προσωπικό μαζί μου. Απλά σκέφτεται κάτι και μου το... κερνάει. Ο καθένας έχει τα δικά του προβλήματα και βρίσκει τρόπους για να ξεσπάει. Εγώ τους στέλνω φιλάκια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κατερίνα Στικούδη κολύμβηση Μίλα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ