Ζώδια: Thank God it's Friday! - iefimerida.gr

Ζώδια: Thank God it's Friday!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιτέλους η θετική όψη Ερμή και Ποσειδώνα μάς βοηθά να πάρουμε μια πρώτη γενναία ανάσα.

Κριός

Πολλά πράγματα είναι ακόμα ανάστα ο Κύριος, όμως Ερμής και Ποσειδώνας μαζί σε βοηθούν να σηκωθείς από το βρόμικο κρεβάτι της κατάθλας και να κάνεις επιτέλους κάτι σε μια νέα κατεύθυνση ελπίδας, συνέπειας, αφοσίωσης. Ναι, έχεις ξεχάσει πώς να είσαι ευτυχισμένος. Κάνε όμως μια προσπάθεια

Ταύρος

Ο Ερμής σού δίνει το επικοινωνιακό χάρισμα και παρόλο που δεν έχεις καμιά όρεξη να κάνεις τον/την χαριτωμένο/η, το κάνεις γιατί έτσι είναι οι περιστάσεις, και αυτό το γλυκούλικό σου, για δες, πιάνει και τι καλά, τα πράγματα έχουν μια πιο ευχάριστη εξέλιξη. Όμως αφού αποφάσισες να το πας μαλακά, γιατί σου λείπει ο σαδιστής εαυτός σου; Τελικά, το δυσκολότερο όλων είναι να εγκαταλείψεις τα βίτσια σου.

Δίδυμος

Το τρίγωνο Ποσειδώνα - Ερμή σού ταιριάζει γάντι. Μην κάνεις πίσω στις διαπραγματεύσεις σου, να ‘σαι σκληρός /ή τώρα που παίζεται το παιχνίδι περισσότερο με ίσους όρους παρά ποτέ. Κοίταξε να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς για να προωθήσεις τον εαυτό σου γιατί είναι η ευκαιρία σου επιτέλους να ξεκολλήσεις. Στον έρωτα όμως να είσαι πιο διαλλακτικός, εκεί θέλει προσεκτικό χειρισμό και ντελικάτες κινήσεις.

Καρκίνος

Τα πράγματα πάνε από το καλό στο καλύτερο. Ο Ερμής από το ζώδιό σου σε σόλο καριέρα και όλα, thank god, έχουν πιο βολικό σχήμα. Αν κάπως μετριάσεις και τις ανασφάλειές σου, δεν έχεις να φοβηθείς και πολλά πράγματα. Τα άστρα είναι με το μέρος σου.

Λέων

Ερμής και Ποσειδώνας σχηματίζουν μια θετική όψη και ήρθε η στιγμή επιτέλους να συνδεθείς και πάλι με το Λιοντάρι που κρύβεις μέσα σου, να βρεις την παλιά καλή σου δύναμη και να σταματήσεις να παριστάνεις την περσική γατούλα. Κάνε ό,τι σ’ ευχαριστεί.. έτσι, γι’ αλλαγή αυτή τη φορά, και σταμάτα διαρκώς να σκέφτεσαι αν οι κινήσεις σου θα αρέσουν στους άλλους.

Παρθένος

Τώρα που όλα είναι ανοιχτά, γιατί κάθεσαι σαν την Παρθένα και κάνεις τη/τον δύσκολη/ο; Αυτές οι μέρες προσφέρονται για γνωριμίες, επανασυνδέσεις και ό,τι άλλο καλό και ερωτικό μπορεί να βάλει το μυαλό σου. Είναι κρίμα να αφήσεις όλες αυτές τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες.

Ζυγός

Ποσειδώνας και Ερμής βοηθούν τα επαγγελματικά σου να πάρουν τα πάνω τους. Και καθώς τα επαγγελματικά σου παίρνουν τα πάνω τους, παίρνεις και εσύ τα ακόμα πιο πάνω σου και όλα έχουν ένα πιο αισιόδοξο και βολικό σχήμα. Καιρός ήταν, σ’ ακούμε να λες μέσα από τα δόντια σου, και φοβάσαι μη σε ακούσει το σύμπαν και σου βάλει και πάλι δοκιμασίες και τρικλοποδιές.

Σκορπιός

Το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα είναι για σένα πολύ sentimental, foul sentimental. Γι’ αυτό κάνε ό,τι καταλαβαίνεις, πήγαινε όπου σε πάει ο ερωτισμός σου. Ένα ταξίδι; Ένα δείπνο; Ναι, σου έχει βγει και ένας αγριορομαντισμός, και αχ, τι θα σε κάνουμε εσένα που πας πάλι όπου σε πάει η σάρκα!

Τοξότης

Σε έχει πιάσει κάτι και αφού όλα τα έφερες πάνω κάτω, τώρα θες να τα συμμαζέψεις. Οκ, ξεκίνα πράγματι από ό,τι σώζεται και συμμαζεύεται, και τα άλλα τα δύσκολα άφησέ τα για αργότερα, δηλαδή άφησε τον χρόνο να γιατρέψει τις πληγές τους και τις δικές σου. Πάντως ο Μπαλζάκ λέει ότι όταν ένα κάστρο αρχίζει τις διαπραγματεύσεις, έχει κιόλας παραδοθεί.

Αιγόκερως

Το τρίγωνο Ερμή και Ποσειδώνα ευνοεί όλα αυτά που έχεις στο μυαλό σου να γίνουν και σιγά σιγά μπαίνουν στο δρόμο της υλοποίησης. Μη διστάσεις, μην κάνεις πίσω. Πάρε τα όνειρά σου και το ρίσκο σου και πήγαινε εκεί που οφείλεις να πας. Στην επιτυχία. Ο έρωτας σού κλείνει το μάτι, κάνε και εσύ το ίδιο, να αρχίσουν τα πράγματα δηλαδή να αποκτούν πλοκή.

Υδροχόος

Ευνοϊκό το τρίγωνο Ερμή και Ποσειδώνα, τόσο ευνοϊκό που σε παίρνει να διαπραγματευτείς ξανά ιστορίες που έμοιαζαν εντελώς τελειωμένες. Αν αλλάξεις πρόσωπο και συνήθειες και αν ξεσκονίσεις και τα καλά σου επιχειρήματα, μπορείς πάλι να τους πείσεις όλους από την αρχή.

Ιχθύες

Το τρίγωνο Ερμή και Ποσειδώνα σε διαπερνά μέχρι τα κόκαλα και αυτό το ρεύμα είναι ερωτικό και σου θυμίζει ότι πρέπει επιτέλους να πας εκεί που θέλει η καρδιά σου και όχι η λογική σου. Νισάφι πια, για πόσο καιρό ακόμα θα είσαι ένα καλοκουρδισμένο ψαράκι;

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ