Φοιτητής καταγγέλλει ξυλοδαρμό επειδή αρνήθηκε να πληρώσει χωρίς απόδειξη - iefimerida.gr

Φοιτητής καταγγέλλει ξυλοδαρμό επειδή αρνήθηκε να πληρώσει χωρίς απόδειξη

Φοιτητής καταγγέλλει ότι ξυλοκοπήθηκε άγρια όταν αρνήθηκε να πληρώσει χωρίς απόδ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα απίστευτο περιστατικό βίας σε βάρος του κατήγγειλε ένας 20χρονος φοιτητής, ο οποίος υποστηρίζει ότι ξυλοκοπήθηκε άγρια από σερβιτόρο μαγαζιού της Κομοτηνής, όταν αρνήθηκε να πληρώσει καθώς δεν του είχαν φέρει τη νόμιμη αποδειξη.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Xronos η παρέα του φοιτητή κάνοντας χρήση της σχετικού νόμου αρνήθηκε να πληρώσει αυτά που είχαν παραγγείλει -αξίας 8 ευρώ- καθώς ο σερβιτόρος δεν τους έφερε τη σχετική απόδειξη, ως όφειλε.

Η παρέα των φοιτητών έφυγε από το κατάστημα, αλλά καθώς διέσχιζαν την πλατεία της πόλης διαπίστωσαν ότι τους ακολουθούσαν ο σερβιτόρος του μαγαζιού μαζί με έναν ακόμη άνδρα.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 20χρονου φοιτητή ο σερβιτόρος φάνηκε να υποδεικνύει στον άνδρα που τον συνόδευε την παρέα του

Αμέσως μετά τον πλησίασε ο άγνωστος και χωρίς καμία προειδοποίηση τον χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα ο νεαρός να χάσει τις αισθήσεις του και να αρχίσει να αιμορραγεί.

Οι φίλοι του τον μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ο τραυματισμός του, μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, είναι τόσο σοβαρός, που ο φοιτητής, ο οποίος έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο της Κομοτηνής, θα χρειασθεί να μεταφερθεί στην Αθήνα προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, λόγω του κατάγματος που φέρει στην κάτω γνάθο.

Διαψεύδει το περιστατικό η επιχείρηση

Από την πλευρά της η επιχείρηση διαψεύδει το περιστατικό και στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει πως ποτέ δεν δημιουργήθηκε τέτοιο επεισόδιο στο μαγαζί. Παράλληλα, εκτός από τις ευχές για ταχεία ανάρρωση του φοιτητή, δηλώνει ότι η επιχείρηση δεν επιδοκιμάζει τέτοιες συμπεριφορές.

«Εκ προοιμίου θέλουμε να δηλώσουμε ότι λυπούμαστε αφάνταστα για τον τραυματισμό του άτυχου φοιτητή, του ευχόμαστε ολόθερμα καλή, ταχεία και όσο το δυνατόν ανώδυνη ανάρρωση. Είναι γεγονός ότι μας εξέπληξε δυσάρεστα το ότι η επιχείρηση μας στα διάφορα δημοσιεύματα, φέρεται να έχει εμπλοκή στο συμβάν, γεγονός το οποίο το διαψεύδουμε κατηγορηματικά καθώς ουδείς εκ των υπευθύνων της ή των υπαλλήλων της αντιλήφθηκε οτιδήποτε εντός του καταστήματος ή πλησίον αυτού.

Το Avant Garde είναι γνωστό ότι λειτουργεί στο κέντρο της Κομοτηνής τα τελευταία 8 χρόνια αποτελώντας κατ' εξοχήν φοιτητικό στέκι και ουδέποτε έδωσε δικαίωμα για οποιοδήποτε αρνητικό σχόλιο, αντιθέτως σέβεται την πελατεία του, ιδιαίτερα τους φοιτητές της πόλης μας οι οποίοι μας τιμούν με την καθημερινή παρουσία τους για το λόγο αυτό πολλές φορές το μήνα διοργανώνουμε φοιτητικές βραδιές με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, προσφέροντας δωρεάν ποτά, και γενικά διαμορφώνοντας ένα ευχάριστο κλίμα διασκέδασης και ψυχαγωγίας εκφράζοντας τη ευγνωμοσύνη μας για τη στήριξη των φοιτητών στο κατάστημα μας.

Αρκετές δε είναι οι φορές που προσφέρουμε διάφορες χορηγίες σε Συλλόγους φοιτητών. Είναι αδιανόητο λοιπόν και εκτός της φιλοσοφίας του καταστήματος να δημιουργούνται επεισόδια για ασήμαντες αφορμές, ιδιαίτερα δε αυτές που αφορούν οικονομικές διαφορές, όπως εν προκειμένω το αναφερόμενο στα πρόσφατα δημοσιεύματα ποσό των 8 ευρώ.
Η διεύθυνση του καταστήματος δεν επιδοκιμάζει τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Εκ της Διευθύνσεως του Avant Garde»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ