Συμεών Κεδίκογλου: Το ΠΑΣΟΚ... δεν είναι εδώ - iefimerida.gr

Συμεών Κεδίκογλου: Το ΠΑΣΟΚ... δεν είναι εδώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Το ΠΑΣΟΚ είναι... μαραμένο» είπε με δυο λόγια ο βουλευτής του κόμματος Συμεών Κεδίκογλου μιλώντας σε συγκέντρωση 30 στελεχών στα Τρίκαλα.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο «Πολιτική Αυτονομία» ο κ. Κεδίκογλου έκανε λόγο για «μαρασμό των Οργανώσεων του κόμματος», αποδίδοντας αυτόν τον «μαρασμό» στο ότι έφυγαν από το κόμμα πολίτες που προσδοκούσαν οφέλη από την εξουσία που είχε το ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας, παράλληλα, πως «πρέπει να ξαναβρούμε τα πατήματά μας, να πλησιάσουμε εκ νέου την κοινωνία και να υπάρξουν και νέα στελέχη γιατί είμαστε "γερασμένο" κόμμα σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ και χρειαζόμαστε νέο "αίμα", γιατί αλλιώς δεν υπάρχει μέλλον».

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για ύπαρξη «Κυβέρνηση Εθνικής Ανάγκης», επιτέθηκε σε ΝΔ και ΔΗΜΑΡ και χαρακτήρισε «ηρωική» την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ επί Γιώργου Παπανδρέου που έβαλε την χώρα στο Μνημόνιο γιατί «δεν υπολόγισε το πολιτικό κόστος, παίρνοντας επώδυνα, αλλά αναγκαία για την σωτηρία της πατρίδας μέτρα».

Αίσθηση, ωστόσο, προκάλεσε η παρέμβαση της πρώην βουλευτού του ΠΑΣΟΚ Σούλας Μερεντίτη η οποία ρώτησε τον Συμεών Κεδίκογλου αν «θα συνεχιστεί να υπάρχει το ...Ανάκτορο στην "Ιπποκράτους";» διερωτώμενη στη συνέχεια: «Οικονομικός έλεγχος έγινε για την Ιπποκράτους;». Τέλος η κυρία Μερεντίτη έκανε έκκληση να μην «αυτομαστιγωνόμαστε» τονίζοντας ότι θα ήταν καλύτερο «να ζητάμε νέους να έρθουν στο κόμμα για να ανακάμψουμε, αλλά να μην ...διαγράφουμε τα παλιά στελέχη».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ