Μάνα προσέλαβε συνοδό πολυτελείας για να έρθει σε ερωτική επαφή με τον ανάπηρο γιο της - iefimerida.gr

Μάνα προσέλαβε συνοδό πολυτελείας για να έρθει σε ερωτική επαφή με τον ανάπηρο γιο της

Μάνα ανάπηρου παιδιού προσέλαβε συνοδό πολυτελείας για να πάρει την παρθενιά του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλο έχει προκαλέσει το νέο ντοκιμαντέρ του Channel 4, το οποίο μετά τα όργια των Βρετανών τουριστών στον Κάβο της Κέρκυρας αποφάσισε να ασχοληθεί ακόμη και με το πώς συμπεριφέρονται στη σεξουαλική τους ζωή τα άτομα με κινησιολογικά προβλήματα.

Σε πρόσφατο επεισόδιό του «Can Have Sex, Will Have Sex» προέβαλε την ιστορία μιας μητέρας που προσέλαβε συνοδό πολυτελείας για να κάνει σεξ με τον παρθένο, ανάπηρο και με μαθησιακά προβλήματα 26χρονο γιο της.

Ο 26χρονος Τζον δεν είχε ποτέ στη ζωή του κοπέλα και έτσι η μητέρα του αποφάσισε να «διευθετήσει» μόνη της το θέμα, με τον τρόπο που εκείνη θεωρούσε σωστό: Προσέλαβε μια επαγγελματία του είδους.

Το ντοκιμαντέρ αυτό του Channel 4 προέβαλε μεταξύ άλλων και την ιστορία του νεαρού Καρλ, ο οποίος παρέλυσε σε ένα μεγάλο μέρος του σώματός του πρόσφατα και δηλώνει πως έχει συμβιβαστεί στη ζωή του χωρίς τη στύση.

Τέλος, προέβαλε την ιστορία του Πιτ, ο οποίος αν και πάσχει από εγκεφαλική παράλυση, είναι ακόμη ενεργός σεξουαλικά και ο οποίος ευελπιστεί να γίνει ο πρώτος παράλυτος πορνοστάρ της Βρετανίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ